https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Sobotni informativni dan na Srednjo poklicno in tehniško šolo privabil veliko udeležencev

Murska Sobota, 12.02.2017 ob 7:00  

Včeraj so imeli osnovnošolci še zadnjo možnost, da so se udeležili informativnega dneva na želeni srednji šoli. Mi smo obiskali Srednjo poklicno in tehniško šolo v Murski Soboti, ki ima razpisanih največ različnih izobraževalnih programov v Pomurju.


Na sobotnem informativnem dnevu Srednje poklicne in tehniške šole Murska Sobota je spregovoril ravnatelj šole Ludvik Sukič. Predstavljeni so bili poklici, za katere se lahko bodoči dijaki na šoli izobražujejo. Udeleženci so si ogledali specializirane učilnice in izdelke dijakov, pokramljali pa so lahko tudi z učitelji ter dijaki Srednje poklicne in tehniške šole Murska Sobota.

Na Srednji poklicni in tehniški šoli Murska Sobota imajo razpisanih pet osnovnih usmeritev na področju elektrotehnike, računalništva, strojništva, lesarstva in letos je končala prva skupina programa oblikovalstva.

Razpisane imajo sledeče programe:

STROJNIŠTVO
Avtoserviser
Inštalater strojnih inštalacij
Strojni tehnik
Strojni tehnik (PTI)

ELEKTROTEHNIKA
Elektrikar
Elektrotehnik
Elektrotehnik (PTI)

RAČUNALNIŠTVO
Tehnik računalništva

LESARSTVO
Mizar

OBLIKOVALSTVO
Tehnik oblikovanja

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.