https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

FOTO: Odbojkarice Puconcev z epsko zmago nad Ljubljančankami, Bojan Novak odvodil zadnjo tekmo na klopi Keme

Puconci, 13.2.2017  

Igralke Puconcev so to soboto gostile ekipo Volleyball Ljubljana, ki jih je pretekli teden na tekmi četrtfinala pokala Slovenije premagala z rezultatom 3:0. Seveda je sobotna tekma bila čisto nekaj drugega, saj so dekleta ŽOK Puconci lovila še zadnji vlak za skupino za prvaka, za »odrešilnim« šestim mestom so zaostajale štiri točke, bi se pa ta prednost s sobotno zmago zmanjšala na vsega točko. In se na koncu je, saj so igralke Puconcev zmagale s 3:2.

Ker prvi del prihaja počasi proti koncu je sobotna tekma bila res ključna in zmaga še kako potrebna. »Res je, da ekipa zadnji čas ni v blesteči formi, upamo pa, da se bo niz zmag začel ravno to soboto v domači dvorani,« so pred tekmo dejali pri ŽOK Puconci. In gledalci so včeraj v Puconcih imeli kaj videti, po slabih 2 urah in pol so domačinke strle odpor Ljubljančak in tako ostajajo še vedno v borbi za skupino za prvaka, je pa kljub zmagi trener domače ekipe Bojan Novak odsedel svojo zadnjo tekmo na klopi Puconcev.

Kema Puconci : Volleyball Ljubljana 3:2 ( 26:28, 25:14, 25:18, 26:28, 15:12 )


Prvi niz se je začel dokaj izenačeno, obe ekipi sta se menjavali v vodstvu, na začetku so sicer domače igralke malce pobegnile, a so jih igralke iz Ljubljane ujele in gledali smo živčno končnico, v kateri so krajšo potegnile domačinke, ter gostjam prepustile prvi niz.

Drug niz se je začel po domačih željah, hitro vodstvo, ki se je nato samo še stopnjevalo, domačinke si niso dovolile presenečenja in so niz mirno pripeljale do konca v svojo korist za kar enajst točk.

Tudi tretji niz so bolje začele igralke Puconcev, ki so si hitro priigrale štiri točke prednosti, to varno razdaljo so skozi celotni niz imele v rokah in prišle do vodstva z 2:1.

Na vrsti je bil četrti niz, v njega so bolje vstopile gostujoče igralke, ki so večina niza vodile, a so se igralke Puconcev približale in prešle celo v vodstvo. Imele so zaključno žogo za zmago, ampak Ljubljančanke so se ponovno vrnile v igro in po podaljšani igri izsilile peti niz.

Odločilni niz je ekipa Keme Puconci začela slabo, gostje so prišle do vodstva, ki pa ga niso znale zadržati in Kema je povedla s 13:9, kar je odpravilo najmanjše dvome o zmagi in po pravem maratonu odbojke so se veselili svoje prve zmage v sezoni nad ekipo iz Ljubljane.

Po sklepu upravnega odbora je svojo zadnjo tekmo na klopi Puconcev odvodil Bojan Novak, ki se tako po desetih letih vodenja poslavlja. »Bojanu se zahvaljujemo za njegovo delo, navsezadnje je klub iz tretje lige popeljal v prvo, ampak so v klubu odločeni, da je čas da zapiha nov, svež veter. V prihodnjih dneh bo znanega tudi več kdo bo nasledil Bojana na vroči klopi Puconcev,« so zapisali na spletni strani kluba.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.02.2017 ob 7:24 gost

      Če bi bili normalni bi trenera pustili še teh par tekem do konca prvenstva pa se te poslovili. Preveč dobroga je za te klub napravo za takšen odhod!!

      21 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.02.2017 ob 15:26 žoga gost

      Me zanima kdo je novi strokovnjak?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.02.2017 ob 17:17 gost

        Eni ga režejo že leta in leta. Ego je zajebana stvar, po navadi je tako, manjši kot je človek, večji ego ima. Za tiste, ki ne razumete, ni mišljeno v centimetrih.

        10 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.02.2017 ob 17:54 janez gost

      eno je jasno....takšen način odhoda trenerja je pač na nivoju tega kluba in tu ni nič čudnega, čas pa bo pokazal, ali je odpust pravilna poteza ali pa velika napaka. nekaj pa je sigurno.....boljšega trenerja za ženske v Pomurju ne najdeš.....na žalost .....stroke in ....gledalcev

      21 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.02.2017 ob 18:14 gost

      trbej malu zakumlicejrati

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      13.02.2017 ob 18:17 eden gost

      feist prekesno ta poteza

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      14.02.2017 ob 9:03 press gost

      Dosta odhodov in nejevolje top igralk je bilo na njegov račun v zadnjij lejtaj. Strokovnost neje sporna, sam odnos pa glede na mali bazen igralk in malo sredino pa žal je.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      14.02.2017 ob 11:43 mali gost

      ma nemoj.....kera je pa te top igralka, ke je ali ka špila za Puconce.....če bi bijla top, te je nebi bilou v puconcaj, ker vse ka nekaj velja v slo. odbojki, je v mb in kamniku, na žalost. tudi večina kadetskih in mladinskih reprezentantk je iz teh klubov.....vse ostalo je bolj ali manj boj za preživetje. zato je potrebno dati priložnost mladim igralkam in ne kupovati starejše odslužene igralke, ker je tabela pokazala, da je rezultat na koncu enak......in zdaj, kdo je zato kriv, je pa drugo vprašanje

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.02.2017 ob 13:11 press gost

        se popravlan, top je mogoče resno neposrečena beseda, mišljeno je bilo zelo dobre domače igralke. In ravno to, kar ugotavlaš ti, mlade ( ter domače igralke ), tem bi trbelo dati priložnost, pa so bile prevečkrat zapostavlene oziroma spregledane.

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      14.02.2017 ob 12:49 gost

      Gost mail,vse kar nekaj velja vzgojijo mali klubi,kamnik in mb pa jih pokupita,ker pač imata denar.Lani ali predlani je mb kljub svoji šoli pokupil kompletno novo kadetsko ekipo.Na žalost,denar je sveta vladar.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.02.2017 ob 14:39 mali gost

        saj je pa to normalno, ker je v mali sredini lažje ustvariti in dati priložnost mlajšim igralkam kot v večjem klubu, kjer je konkurenca večja in je večji pritisk rezultata. saj Puconci nikoli ne bodo državni prvak in hrepeneti po "velikem" rezultatu je lahko samomor.....primerov iz nogometa je več kot preveč. zato priložnost mladim iz pomurja in okolice, vse do mb.

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      14.02.2017 ob 13:10 gost

      in zdaj mislijo v upravnem odboru, da bo drug trener boljši in bo naredil čudež. na plano z njim.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      14.02.2017 ob 15:17 gost

      se popolnoma strinjam gost mali

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      14.02.2017 ob 16:03 lokalpatriot gost

      No pa van je uspelo vničiti püconsko odbojko. Se sploj zavedate posledic svojih dejanj? Morilci športa! Ste pa nažveplani sprejemali sklepe? Takojšen odstop cejloga UO! Püconsko odbojko pücončaron, valda premoremo par sposobnih lüdi vi se pa angažerajte pri fuzbale, kolesarstve, gasilstve in umsko manjzahtevnimi športami

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      15.02.2017 ob 8:21 gost

      Bravooooo zaj pa Sabijev pomladek in svetaničevo znanje naprej

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      15.02.2017 ob 11:37 gost

      Podmladek je čisto ok,svetaniča pa že en čas ni v klubu,znalac!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      15.02.2017 ob 14:01 gost

      Mislim,da je se je edino lokalpatriot dotaknil bistva.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      15.02.2017 ob 21:16 patriot gost

      lokalpatriot ja što od vas "pucončarov" pa je sposoben prevzeti tou? meli ste svojga človeka ka je pokopal klub...dejstvo je ka je bil Bojan predugo že bil...

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      16.02.2017 ob 9:44 gost

      se pravi če ne bi bilo Bojana bi bili med prvimi??? Ali pa v drugi ligi?!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      16.02.2017 ob 15:55 mali gost

      no haloooo....lokalpatriot, te je še najbouše ka špilajo samo pucončarke, pa gledalci samo z puconec, pa sodniki pa žogopobirači obvezno iz puconec....seljak zaostali....tij ši še dale od Maribora znan nej bil, tak ka te razmin....škoda.... trener pa nikjer ni večen, tou je znano, tak ka....so ga pač zamenjali, ka je tou najlažje, dosti težje de pa najti drugega trenerja, keri mora imeti zadovoljive rezultate. Če do igrale (po lokalpatriotovem mnenju) samo pucončarke, ali samo pomurke ali samo mlade ali temnolaske, blondinke.....meni je rejsan vseeno, samo ka špilajo odbojko v prvo slo. ligi in de tekma ter vzdušje pravo, na koncu šteje samo rezultat...na srečo (in nej denar)

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      16.02.2017 ob 18:11 puconske gost

      https://www.zokpuconci.com/do-konca-sezone-bo-ekipo-vodil-sebastjan

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      16.02.2017 ob 22:11 gost

      ti si še mali, da boš velki boš razmo. guč je o vodstve kluba i njihove napakaj.....tak se meni zdi no

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      17.02.2017 ob 12:05 mali gost

      in kje je napaka vodstva kluba....ka so zamenjali trenera, ja in......čas de pokazau, če je napaka, tak ka nej na pamet gost in ostali. letošnja sezona je rezultatsko neuspešna in ka zdaj....najbolj enostavno....zamenjati trenera. in tij ka vnaprej vse znaš....kere do pucončarke naslednjo sezono, ka te nebon odo gledat, ka tij itak že znaš kak bou......pa še.... v keron klubi se pa igralce spitavle, če jim je trener všeč ali nej....v športi nega demokracije, gost in podobni kauč komentatorji. če ti kaj ne paše, so drujgi klubi in dragi gost.....san dosti večji kak tij....že tu si mijmo pokno....či ne razmiš pač ne razmiš

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.