https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: Valentinov glasbeno-humoristični koncert na Razkrižju

15.02.2017 ob 10:00  

V nedeljo, 12. februarja, je v Domu kulture Razkrižje potekal tradicionalni Valentinov glasbeno-humoristični koncert, katerega glavni organizator je bil moderator, pevec in humorist Franc Gorza.

Obiskovalci, ki so dvorano popolnoma napolnili, so spremljali dobre tri ure bogatega programa. Dogodek je pričel humorist Lajči z novimi prigodami in že na začetku nasmejal zbrane v dvorani. Prvi glasbeni gost je bil priljubljeni Dejan Vunjak, ki uspešno nadaljuje očetovo bogato glasbeno kariero. Iz Slovenskih goric se je predstavil Ansambel Trubadurji, iz Prlekije Duo Diamat in iz Prekmurja skupina energičnih fantov, ki nosi naslov Zlata žila.

Iz sosednje Hrvaške je zapel nekaj pesmi s pomenljivim besedilom, direktor Radia 105, Ivan Mezga. Po nekaj letih se je znova vrnila na oder razkriškega doma kulture in navdušila Brigita Šuler. Zapela sta oče in hči, Franc in Bogdana Gorza. Bogdana je ob tej priložnosti predstavila tudi svojo novo skladbo. Zadnji glasbeni gost je bil legendarni Zdravko Škender, ter skupaj z občinstvom zapel svoje stare in nove uspešnice. Na odru so se mu pridružili še Franc Gorza in skupina Zlata žila ter skupaj spravili na noge občinstvo v Domu kulture Razkrižje.

Ob koncu se je organizator dogodka, Franc Gorza zahvalil gostitelju, županu Občine Razkrižje, Stanku Ivanušiču, vsem sponzorjem, brez katerih dogodek ne bi bil tako bogat ter Danici Pergar, ki vsa leta poskrbi za sceno.

Foto: razkrizje.si

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.02.2017 ob 21:45 gost

      To je nivo Razkrižja. Za bruhat!!!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.02.2017 ob 21:56 gost

      Bogi tisti, ki jih zabava klovn.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.