https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: Dobrodelni Valentinov koncert društva Zvezdni otroci navdušil v Murski Soboti

Murska Sobota, 14.02.2017 ob 7:00  

V nedeljo, 12. februarja 2017, je v športni dvorani Osnovne šole III v Murski Soboti potekal dobrodelni Valentinov koncert društva Zvezdni otroci - S skupnimi močmi za boljši jutri otrok, na katerem so obiskovalci uživali ob obilici odlične glasbe. 


Na koncertu so nastopili: ansambel Donačka, Saša Lendero, Mark Tivadar, Ines Erbus, Mišo Kontrec, skupina Skater, S.O.S. Kvintet, Nuša Rojs, Jan Knez, Stela Tavželj, Marina Huber, skupina Blue Planet in posebni gostje iz Hrvaške: Darus Despot & Scandal Band.

Na koncertu so podelili tudi nekaj lepih nagrad. Del sredstev od prodanih vstopnic pa je bil namenjen opremi učilnic Osnovne šole III Murska Sobota za gibalno ovirane otroke.

Prireditev sta povezovala: Ana Mari Panker in Miro V. Kodrič.

Posnetek si poglejte TUKAJ.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.