https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

Nika Zorjan na predizboru EMA 2017 v prekmurščini prepričala »fse« Slovence

20.02.2017 ob 9:00  

Minuli petek je potekal prvi predizbor Eme 2017, na katerem je nastopila tudi Nika Zorjan s pesmijo v prekmurščini »Fse«. Nika se je lahko veselila, saj se je z nastopom uvrstila v finale, kjer bo v petek 24.2.2017 nastopila s še sedmimi izvajalci in se poskušala uvrstiti na Evrovizijo 2017.

Na prvem predizboru EMA 2017 so, poleg Nike Zorjan, nastopili tudi: KiNG FOO (Wild Ride), TOSCA BEAT (Free World), Lea Sirk (Freedom), Sell out (Ni panike), Zala (Lalalatino), Alya (Halo) in Omar Naber (On My Way). Vstopnico v finale so si priborili štirje: KiNG FOO, Nika Zorjan, Sell Out, Omar Naber.

Nastop Nike Zorjan na EMI 2017 si lahko ogledate v naslednjem videoposnetku:

V soboto je potekal drugi predizbor EMA 2017, na katerem se je prav tako pomerilo osem izvajalcev: Na drugem predizboru EMA 2017 so nastopili Clemens (Tok ti sede), Raiven (Zažarim), Kataya & Duncan Kamakana (Are You There), BQL (Heart of Gold), Ina Shai (Colour me), United Pandaz & Arsello feat. Alex Volasko (Heart to Heart), Tim Kores (Open Fire) in Nuška Drašček (Flower in the Snow). Drugi štirje finalisti Eme so na koncu bili: Nuška Drašček, Raiven, Tim Kores in BQL.

Vseh osem finalistov se bo za nastop na Evroviziji 2017 borilo v petek 24.2.2017. Nika Zorjan bo tako še enkrat prekmurščino ponesla širom po Sloveniji in morda ji bo uspelo dobiti priložnost prekmurščino ponesti tudi širom v svet.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.02.2017 ob 9:13 gost gost

      Vse čestitke Niki za dober nastop, kar je posledično tudi privedlo do finala. Neglede na končen izzid je že doseženo veliko, saj so za njo ostala tudi zelo forsirana imena v slo. glasbi. Vsem štenkašom in nevoščljivcem in še kaj pa pokazati sredinec.

      9 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.02.2017 ob 10:16 gost

      TUDI TEBI !!! Vse pesmi bi morale biti v SLOVENŠČINI ! Samo naši izvajalci so norci , ker se tega sramujejo, potem pa se pačijo v drugih jezikih ! Zato pa so rezultati takšni !

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.02.2017 ob 10:43 gost

      @gost ob 9:13, še en kretenčič, ki mu je slon prdnil v uho.

      9 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      20.02.2017 ob 14:09 gostin gost

      Zadnji gost ob 9.13, res si se pokazo kak en kretenčič. Na žalost so tudi takšni ko ti , ki iz kakršnih koli razlogov samo šinfajo in nergajo, sami so pa nej sposobni pokazati ničesar drugega. Res jin je potrebno pokazati samo sredinec in se za njih nej zmeniti. Mogoče jih kda sreča pamet. Če pa nej, pa tudi v redi, nede škode. Se pa strinjan, ka bi pesmi mogle biti v slovenščini, nej pa ka se pačijo v angleščini in niti izgovarjati ne vejo, katastrofa. Zato pa še enkrat vse čestitike Niki, tudi za izbor besedila in pesmi.

      7 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      20.02.2017 ob 18:13 gost

      Bravo Nika moderna pesem prava za Evrovizijo pa še v prekmurščini na kar bi lahko bili vsi Prkmurci ponosni v petek pa glasujemo, da zmagaš.

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      21.02.2017 ob 8:15 kren gost

      bravo nika!!! prekmurje je ponosno!!!! si carica ka si pred celo slovenijo vupas popejvate v prekmurscine! eni prekmurce pa kda prek mure pridejo ne vupajo vec prekmursko gucate! sram jih je leko in tej te tu zdaj sinfajo! zmagaj v petek!!!

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      21.02.2017 ob 12:43 boli me gost

      kren....... Piši za sebe in nas ne mejšaj zraven ker me boli k.... za tebe in to vašo Niko upam ,da si razumel .

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.02.2017 ob 17:28 gost

        gost - boli me Če te boli k..... idi k Nabregoji un ma kliniko za male živali pa de te lejko pomago............., vupam ka razmeš.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.