https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

EMA 2017: Nika Zorjan na petem mestu, v Kijev gre Omar Naber

25.02.2017 ob 8:45  

V boj za evrovizijsko krono v Ukrajino smo Slovenci letos poslali Omarja Naberja s skladbo On My Way, Nika Zorjan se je uvrstila na peto mesto.


Zmagovalca na Emi smo letos dobili s pomočjo šestih ocenjevalnih žirij po Sloveniji, katerih točke so predstavljale 50 odstotkov skupne uvrstitve, in telefonski glasovi poslušalcev, katerih odločitve so prav tako predstavljale 50 odstotkov skupne ocene.

Nika Zorjan se je s skladbo Fse, ki jo je zapela v prekmurskem jeziku, uvrstila na skupno peto mesto. Če bi uvrstitev določili le glasovi poslušalcev, bi se mlada Prekmurka uvrstila na četrto mesto.

 

Foto: Facebook Nika Zorjan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.02.2017 ob 9:41 Naci+ gost

      PRIČAKOVANO - Uvrstitev na 5.mesto ni slaba. Deloma je Nika Zo tudi sama kriva, ker je trmasto vztrajala v "svoji" prekmurščini, ki je (t. im. prekmurščine) niti Prekmurci ne razumemo, seveda, če se ne potrudimo, da bi jo (prekmurščino) razumeli, ker ima ducat poddialektov. Nauk: domoljubje: da!, ampak, ko "naskakuješ" za evropsko prvo mesto, potem je pač treba spregovoriti, zapeti.... v jezuku, ki ga razume cel svet. Žal je tako in nič drugače."J...n jim sunac", je Nikarekla ob nekem drugem (ne svojem) tekmovanju.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.02.2017 ob 10:45 bljak ema gost

      No ge ste tisti z goubcami ,ka ste napovedovali Zorjanovi absolutno zmago ?Zdaj se slinite .Ka te rekli što in kaj je bilo krivo da ni zmagala #vaša #

      8 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.02.2017 ob 12:54 gost

      mi smo to prekmurščino absulutno nej razmili zorjanovi na petajcan ona nima talenta za muziko jebenjim sunac je rekla nika in spet zgodba iz preteklih let ko so nastopili ovi langa ali pa bj mogla nika iti na puščo in podkupiti

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      25.02.2017 ob 16:19 gost

      nede prišo v finale

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      26.02.2017 ob 11:57 gost

      Škoda, ka je Nika nej prišo do zmage, pa tak fajn farbu je mel v lasaj..:-((

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      26.02.2017 ob 14:08 wolk gost

      Žalostno ka de Nika pa zdaj dale tan ge je bijla,doma de sidejla,kak do zdaj,ovoga Psa pa boli K za njou glavno ka se njegovi komadi vrtijo na radiji pa on masne pare kasejra....

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      26.02.2017 ob 21:02 kolesar gost

      no,no malo menje nestrpnoste pa že lejko premorete,čiglij san njene Prekmurščine tűde ges nej razmo.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      26.02.2017 ob 21:22 nika-nika gost

      Zanimijvo, tudi ges san te prekmurščine apsolutno nika nej razmo!

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      27.02.2017 ob 7:04 czd gost

      Ma pa diklina na steni postre od musliča Omara tak, da lahko malo fantazira pred spanjem...To je ljubav...

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      27.02.2017 ob 10:12 gost gost

      Nika je zelo dobro ,korektno in z veliko energije odpela pesem, ki je dobra. spevna in vokalno zelo zahtevna. Sicer pa glede na njen talent in glasbene sposobnosti smo lahko to pričakovali. Vse čestitke za dober nastop in še tako naprej na tvoji pevski karieri. Res pa je, da si mnoge pesmi niti niso zaslužile priti v finale in so bile samo zeloo forsirane, kot npr. tista Reiven. Niki tudi čestitke, da je zapela v prekmurščini, na te čudno zlobne komentarje pa se ni treba ozirati. Taki verjetno poslušajo razne chro. odslužene pevače. Omarju pa seveda veliko uspeha.

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      27.02.2017 ob 10:17 gost gost

      Saj res, kako pa to, da pri nas ni bilo žirije, so nas zaobišli, ali pa so naši vrli radijci nej šteli sodelovati? Pa smo se pokazali kak peto kolo, vsaj pridružili bi se lejko štajerski navezi, žalostno in bedno od naših. Niki pa čestitke za dober nastop, pesem je spevna in radi jo bomo poslušali.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      01.03.2017 ob 16:25 gost

      Pa ka je z vami lidge boži?! Nešče gara celi život v muziki, vij pa se z njega norca delate?! Totalni brezveznjaki ste, negativci, zanima me vaša osebnost pa bi vido ka ste navadni bedniki, ki ne znate ceniti ničesar v življenju. Verjetno niti samega sebe ne. Kakšna je bila je bila, dobra je bila kot vsaka druga in vsak ki je tam na odru daje vse od sebe! Res ste bedniki! Niki bo pa 1x uspelo, samo vse se mora poklopiti, glas, stas, energična pesem, pa malo vizuelnega dogajanja in je zmagovalka! In ker ona sama verjame v to, ji bo to tudi uspelo! In nekateri boste umrli od zavisti! Ko je zmagala na Melodijah morja in sonca pa tudi ni uspeh? Vi ste vsak dan in v vsaki odločitvi in delu 200% uspešni? Delat se spravte in ne komentirajte če nimate človeku povedati dobre besede. Mislite da je tistim nastopajočim bilo tako lepo, kot vam zavaljenim v kavč ob pivu in čipsu?

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.