https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ODBOJKA

FOTO: Murskosoboški odbojkarji suvereno v polfinale

Murska Sobota, 2.4.2011  

Odbojkarji Panvite Galexa so dosegli še drugo zmago nad Astec Triglavom, tokrat kar s 3:0. To pomeni, da so se že uvrstitili v polfinale, kjer se bodo pomerili z UKO Kropo, ki je presenetljivo izločila Salonit iz Anhovega. Prva tekma bo prihodnjo soboto v Radovljica, druga in morebitna tretja tekma pa v Murski Soboti.

Panvita Galex : Astec Triglav 3:0

(25:20, 25:23, 25:23)

Čeprav rezultat včerajšnje tekme 3:0 sprva kaže, da so imeli odbojkarji Panvite Galexa lahko delo, a temu ni tako. Za zmago so se morali pošteno potruditi, saj so samo prvi niz dobili s petimi točkami razlike, medtem ko je bila v drugem in tretjem nizu razlika minimalna, torej dve točki.

Že prihodnjo soboto čaka murskosoboške odbojkarje prva tekma polfinala v Radovljici, kjer se bodo pomerili z UKO Kropo, ki je preseneljivo z 2:0 izločila Salonit Anhovo. Tudi ob morebitnem prvem porazu Panvite Galexa prihodnjo soboto bodo imeli velike možnosti za napredovanje v veliko finale, saj se bodo nato zaradi osvojenega drugega mesta v modri skupini drugo in tudi tretjo tekmo igrali v Murski Soboti.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.