https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Klub prekmurskih študentov poskrbel za medgeneracijsko druženje

Radenci, 28.02.2017 ob 7:00  

Klub prekmurskih študentov je v nedeljo, 26. 2. 2016, polepšal pustno nedeljo upokojencem v Domu za starejše občane Radenci - DOSOR.


Klub prekmurskih študentov je tudi letos v sklopu skupnega projekta Z roko v roki z DOSOR-jem, Domom starejših občanov Radenci, izvedel pustno rajanje na pustno nedeljo. Rajanja, ki se je pričelo ob 14. uri, se je udeležilo približno 50 upokojencev, manjkal pa ni niti Repko, uradna maskota Bujte repe, največjega projekta Kluba prekmurskih študentov.

Na rajanju so udeleženci zapeli in se zavrteli ob zvokih harmonike, med krajšim premorom pa so se posladkali tudi z izvrstnimi krofi. Po premoru je sledilo podeljevanje nagrad trem najboljšim maskam. Letošnjega pustovanja so se upokojenci udeležili s skupinsko masko, zato so nagrade prejele tri udeleženke, ki so bile v času rajanja  najbolj pustno razpoložene.

Upokojenci so bili obiska in skupnega rajanja veseli, v njihovi družbi pa so se odlično počutili tudi člani Kluba prekmurskih študentov, kar je še en dokaz, kako veliko štejejo majhna dejanja.

Foto: Klub prekmurskih študentov

Več fotografij v spodnji fotogaleriji ...

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.02.2017 ob 19:46 gost

      A ni maskota malo(zelo) ponesrečena? V spodnjem ledvenem delu?

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.