https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Gasilci Stare Nove vasi zasedali na občnem zboru

02.03.2017 ob 13:00  

V soboto, 25. februarja 2017, je potekal 112 redni letni občni zbor PGD Stara Nova vas.


Občni zbor je otvorila mladina PGD Stara Nova vas v novih delovnih oblekah, ki je prikorakala skozi dvorano na čelo prireditve. Po uvodni himni in zaigrani pesmi, ki sta jo izvajali Ana Marija Divjak in Lucija Divjak je sledilo poročilo predsednika Danijela Lesničarja, poveljnika Marjana Žnidariča, blagajnika Srečka Bohanec, vodja mentorja mladine Mirka Rajh ter predsednika Nadzornega odbora Borisa Mikl. Občnega zbora se je udeležilo okrog 93 članov in gostov.

V razpravi so pregledali opravljeno delo in sprejeli predloge za delo v naprej. Predstavljen pa je bil tudi plan dela za leto 2017.

Čestitke in pohvale PGD Stara Nova vas so namenili tudi: podžupan Mirko Gaberc, predstavnik Gasilske Zveze Križevci Miran Dajčar, predsednik RK Boris Zamuda, predsednik ŠD Albin Šalamun, sosednja društva in pobrateno PGD Zlatoličje.

Ob koncu so članom podelili napredovanje v čine, priznanja za dolgoletno delo in aktivno operativno delo.

Foto: mojaobcina.si/krizevci

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.