https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Milan Vodopivec: Iskrena spoved

Kdaj: Torek, 21.03.2017 ob 19:00

Kje: Murska Sobota, Gledališče Park

Režija: Vladimir Jurc.

Igrata: Maja Blagovič in Milan Vodopivec.

Bonifacij in Marija, prav posebna lika, ki sta zaznamovala kultno nadaljevanko Ena žlahtna štorija, se nam tokrat predstavljata v gledališki predstavi.

Priznana dramska igralca, nekoč sošolca na AGRFT, Maja Blagovič in Milan Vodopivec sta po študiju postala člana gledaliških ansamblov SSG Trst in SNG Nova Gorica.

S predstavo Iskrena spoved nas bosta v vlogah Marije in Bonifacija popeljala v njuno skupno življenjsko zgodbo, ki se navezuje na omenjeno televizijsko uspešnico. Vsekakor zanimivo srečanje s priljubljenima likoma malih ekranov na našem odru.

Predstava traja približno uro in deset minut, brez odmora.

Cena vstopnice: 12 EUR (v predprodaji), 16 EUR (na dan predstave)

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.