https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

OSTALI ŠPORTI

Pester vikend za pomurske plesalce

9.3.2017  

Plesalci so se pomerili na pokalnem turnirju v Modernih plesih, najboljši plesalci lanskega leta so prejli priznanja, v Medvodah pa so se udeležili tudi fit konvencije skupinskih vadb.

Podelitev priznanj PZS najboljšim v letu 2016

Minule dni je v festivalni dvorani v Ljubljani potekala podelitev nagrad najboljšim posameznikom, parom, malim skupinam in velikim skupinam pod okriljem PZS. Nagrade so prejeli le dobitniki medalj na Evropskem ali Svetovnem prvenstvu.

Plesalci Plesnega kluba Zeko so prejeli 5 nagrad .Najvišje priznanje zlato plaketo in nominacijo za plesalca leta je prejel Aleš Ivanuša, zlato plaketo je prejel tudi Filip Kovačič, David Cimerman je prejel srebrno plaketo. Vsi v kategoriji posameznikov. Srebrno plaketo sta prejeli tudi članska in mladinska breakdance skupina. V sestavah: člani Aleš Ivanuša, David Cimerman, Tim Babnik, Mark Redelonghi,  Nik Pregara Šuler in Dejan Zečevič. Za mladinsko skupino David Copot, Filip Kovačič, Petra Rajh, Elias Ljubec, David Öri, Enej Koprivec in Gal Vrbnjak.

Pokalni turnir

4. in 5. marca je v Ljubljani potekal Pokalni turnir v Modernih tekmovalnih plesih za plesne zvrsti disco dance, street dance in jazz. Plesalke Plesnega kluba Zeko so tekmovale v disco dance solo in pari.

Med plesalkami iz šole Zeko so se najbolje odrezale sledeče plesalke:

1. mesto Taira Celec disco solo deklice

1. mesto Živa Horvat disco solo mladinke

1. mesto Saša Štrakl in Taira Celec disco pari otroci

2. mesto Nives Miško in Živa Horvat disco pari člani

3. mesto Luna Slekovec disco solo deklice

3. mesto Nives Miško disco solo članice

Evro fit fest

4. in 5. marca je v Medvodah potekala druga Evrofit fest konvencija skupinskih vadb. To je največji dogodek take vrste pri nas in širši okolici, na njem pa gostujejo top prezenteri različnih skupinskih vadb, kot so step aerobika, hi ho aerobika, pilates, joga, plesne aerobike, demonstracije novosti predvsem funkcionalnih vadb, strokovna predavanja.... Tadeja Markoja Zečevič iz Plesne šole Zeko je vodila Zumbo, kar je, kot pojasnjujejo v plesni šoli, velika potrditev za ves trud, ki ga vlagajo v kakovost skupinskih vadb v Plesni šoli Zeko. 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.