https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Tragedija, da je že komedija

Kdaj: Torek, 04.04.2017 ob 19:00

Kje: Radenci, Kongresna dvorana hotela Radin

Vljudno vas vabimo na gledališko predstavo z naslovom: “Tragedija, da je že komedija” (scenarij in režija Edvard Jakšič). Predstava bo v torek, 4. 4. 2017, ob 19. uri v Kongresni dvorani Hotela Radin (Zdravilišče Radenci).

Komedija govori o družini, kjer mama želi, da so ugledna familija. Mož je preprost vaški človek. Imata dva sinova. Eden je glasbenik, drugi pa brezposelni posebnež. Pričakuje obisk županove žene, ki naj bi ji uredila službo na občini. Vso stvar popestrita tašča in njena kolegica.

Nastopajoči: Alfonz – Mijin mož, copata, razdvojen med ženo in mamo –  Metod Kozar; Mija – odločna samozavestna ženska, gre ji za ugled družine, tudi, če je zlagan –Darja Števančec; Janez – sin brez izobrazbe in službe, posebnež - Tomaž Jug; Žak – mlajši sin, glasbenik, urejen, privlačijo ga moški – Uroš Raščan; Berta – Alfonzova mama, ki ne mara snahe – Nada Kuhar; Herta – soseda, Bertina kolegica, ki meša štrene – Daniela Mörec; Gospa Gobec –  županova žena –  Gabika Gomboc.

Vstopnice: 5 EUR (predprodaja), 7 EUR (na dan predstave)

Info: TIC Radenci 02 565 18 89, info@ztsradenci.si, www.ztsradenci.si 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.