https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Radgonski kickboxing klub v novih prostorih

Gornja Radgona, 18.03.2017 ob 7:00  

Včeraj, 17.marca, je radgonski kickboxing klub na Hipodromu v Gornji Radgoni uradno predstavil novo telovadnico.

Še danes, v soboto 18. marca, vas med 10. in 16. uro vabijo na dan odprtih vrat, kjer lahko spoznate trenerja - svetovnega prvaka v kickboxu Dejana Vajsa, se seznanite s programom vaj ter si tudi sami nadenete boksarske rokavice in se preizkusite v kickboxu. Vabljeni so vsi, ki jih zanima šport in gibanje.

Radgonski kickboxing klub, ki je bil ustanovljen leta 2009, ima skupaj 150 članov. V osmih letih tekmovanj na državni, evropski in svetovni ravni (za klub in reprezentanco), se je nabralo precej diplom, priznanj, medalj in pokalov. Ponujajo rekreativne in profesionalne treninge kickboxa in druge oblike vadbe. Predsednik kluba je Dejan Vajs, ki je leta 2013 v Turčiji osvojil naslov svetovnega prvaka v kickboxu.

 Aleš Zemljič, Dejan Vajs in Tomaž Barada

Uradnega odprtja nove telovadnice, ki pomeni veliko pridobitev za občino in regijo, so se, med drugimi, udeležili župan Stanislav Rojko, večkratni svetovni prvak v Tae Kwon Do-ju Tomaž Barada in dvakratni svetovni prvak v kickboxu Aleš Zemljič.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.