https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: LEGO delavnica v MIKK-u

Murska Sobota, 20.03.2017 ob 9:00  

V soboto, 18. marca, se je med deveto in dvanajsto uro odvijala LEGO delavnica v Mladinskem informativnem in kulturnem klubu Murska Sobota.


Organiziranih je bilo več programov za različne starostne skupine otrok. Robopionirček je bila začetna delavnica, namenjena otrokom med šestim in enajstim letom, ki je temeljila na osnovah. Robolešnik je bila nadaljevalna delavnica in prav tako namenjena otrokom med šestim in enajstim letom, vendar pa so naloge bile že malo bolj zahtevnejše. Za starejše otroke, stare od dvanajst do šestnajst + pa je bila namenjena delavnica Robomojster, kjer so se ukvarjali z najzahtevnejšimi nalogami.

Na delavnicah so se tako otroci seznanili s poučnimi nalogami in izvrstnimi idejami ter tako pridobili znanje s področja robotike in programiranja, hkrati pa preživeli lep dan.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.