https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

V Veržeju začeli z obnovo gasilskega doma

23.03.2017 ob 10:00  

V začetku meseca marca se je začela teško pričakovana obnova gasilskega doma v Veržeju, ki se bo vršila po postopnih fazah.


Najprej so bila opravljena rušitvena dela v katerih so porušili stene zgornjih prostorov in lesenega stropa. V zgornjem delu gasilskega doma bo novi prostor za kuhinjo, ena manjša soba in velika dvorana. V spodnjem delu pa bodo povečali sedanji dve sobi, hodnik in kurilnica pa se bosta nekoliko zmanjšala.

Predsednik PGD Veržej Mihael Kolbl je povedal, da je bilo opravljeno veliko dela, veliko pa jih še čaka. S temi deli pa še zdaleč ni končano vse, kar se bo izvajalo.

Foto: mojaobcina.si/verzej

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.