https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

STAND UP večer / Jernej Celec

Kdaj: Četrtek, 06.04.2017 ob 20:00

Kje: Murska Sobota, Bunker

Jernej Celec je komik, scenarist in režiser, ki hitro postaja eno najbolj vročih imen domače komedije. Po izbobrazbi je doktor medicine, ki pa je svoj stetoskop zamenjal za mikrofon, s katerim osvaja male in velike odre po Sloveniji. Prihaja iz Prekmurja, kot stand-up komik pa je zbral že več kot 300 nastopov, med drugim je tudi stalnica "Festivala Panč" v Ljubljani in "Festivala Lent" v Mariboru. Širši publiki pa je najbolj znan po svojih nastopih na "Comedy Roastu Vida Valiča", v radijski oddaji "Naval smeha" na Valu 202, ter v oddaji "Skečoholiki" na Voyo, ki jo hkrati tudi režira. Aprila pa na Kanal A prihaja njegova polurna specialka v okviru oddaje "StendAp predstavlja".

Vstopnice: 9 EUR (v predprodaji), 12 EUR (na dan dogodka)

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.