https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Murskosoboški strelci uspešno nastopili v Črenšovcih

30.3.2017  

Minuli konec tedna je v Črenšovcih potekal 6. turnir v državnih strelskih ligah, na katerem so uspešno nastopili mladi strelci in strelke Športno strelskega društva Murska Sobota.

Med pionirkami se je najbolje izkazala Danijela Maček, ki je s 183 krogi osvojila drugo mesto. Med pionirji so lep uspeh dosegli: 5. mesto Patrik Farkaš s 180 krogi, 12. mesto Timotej Plahut s 175 krogi in 20. mesto Blaž Makari s 173 krogov. Ekipno so dosegli 6. mesto. Kadet Jure Sočič je končal na 11. mestu.

Na podlagi vseh 6. turnirjev so dobili končno razvrstitev najboljših posameznikov in ekip v državni ligi mladih. V skupni razvrstitvi ekip so pionirji Športno strelskega društva Murska Sobota končali na samem vrhu ekipne razpredelnice in prejeti pokal ter ga s ponosom odložili na prav posebno mesto v klubskih prostorih. Med pionirji se je v skupni razvrstitvi najvišje uvrstil Patrik Farkaš, ki je končal na izvrstnem 3. mestu. Med pionirkami pa je Danijela Maček zasedla 4. mesto. Kadet Jure Sočič je končal na skupnem 5. mestu.

Strelci Športno strelskega društva Murska Sobota so na državnem prvenstvu osnovnih šol na strelišču v Ljubljani zastopali OŠ III in OŠ Bakovci. Nastop na tem finalnem tekmovanju so si priborili na regijskem šolskem tekmovanju v Murski Soboti. Med mlajšimi učenci sta se še posebej izkazala Patrik Farkaš, ki je v kategoriji učencev s 183 krogi zasedel 2. mesto in David Toth, ki je s 184 krogi prav tako zasedel 2. mesto. Ekipno so v sestavi Jure Sočič, David Györek in Timotej Plahut učenci OŠ III zasedli 3. mesto.

Foto: Simon Farkaš

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.