https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: Denis Avdič nasmejal publiko v lendavski dvorani

Lendava, 03.04.2017 ob 7:05  

V soboto je na odru Gledališke in koncertne dvorane Lendava s komedijo »Moški so z Marsa, ženske so z Venere« na zabaven in hudomušen način Denis Avdić publiko poučil o razlikah med moškimi in ženskami, o vsakodnevnih težavah in nerazumevanju nasprotnega spola.

 

S svojimi dolgoletnimi zakonskimi izkušnjami mu je pri ustvarjanju omenjene komedije pomagal igralec in režiser ter dobitnik prestižne nagrade Žlahtni komedijant 2015, Gašper Tič. Skupaj sta ustvarila 90-minutno komedijo, ki je v dvorani sprožila obilico smeha, spogledovanja in zbadanja s komolci, saj so se gledalci počutili, kot da je Denis govoril ravno o njih. Vsi zagrizeni ali pa na novo pečeni samci, komaj zaljubljeni golobčki in pa tudi dolgoletni partnerji, so z Denisom lažje razumeli, zakaj včasih preprosto ne gre in ne gre, in kako malo je potrebno, da potem spet gre. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.04.2017 ob 12:47 gost

      Lendavčane pa lahko nasmeje že vsakdo. Še malo pa bo pod kulturo na Pomurcu.com Fredi Miler.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.04.2017 ob 9:39 arpi gost

      mali bosanček je rejdno dober, kasejra pa tudi! S to njegovo ljubljansko bosanščino pa san nej siguren, ka ga je večina Madžarof ravno razmila??

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.04.2017 ob 9:46 gost

      dođe. da vidi seljake, pokupi pare i ode, prekmurčeki, madžari pa pokajo od smeha ha,ha,ha,,,

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.04.2017 ob 10:06 gost gost

      Ka je gost Arpi, ka te mouti? Tij tomi Denisi ne segaš do gležnja, pa tudi ne razmiš njegovoga humorja, to je za čednejše. Če so ga pa mađari razmili ali nej je pa to njihova, pa očitno tudi tvoja stvar, če si san med njimi. Rejsan ste eni seljaki na tiston konci, nega van pomoči .Za vas so samo še Lokini, Maračiči,Žečiči pa ostali ,tak pač je.

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      04.04.2017 ob 10:35 balubalu gost

      Denis je bil zakon!!!! Komu ne paše se pač naj umakne in tiste, ki želijo uživati v njegovem humorju pusti pri miru... ČIsto enostavno, a ne???

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      04.04.2017 ob 14:35 gost gost

      Bravo, balubalu.Samo s takšimi primitivci se je škoda sploj spuščati v debate, tak ne razmijo. Ali žalostno je, ka se oni spuščajo v debate, pa tak nimajo pojma o čem pisarijo. Nej zaman, ka so v ten konci SLO najmanj izobraženi, pametni pa bi radi bili vsi. Kmečka logika za njih. Sicer pa bravo Avdič, ima enkraten smisel za humor kdor ga pač razmi in ga zna tudi predstaviti.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      06.04.2017 ob 7:55 mostje gost

      Lendavčari se sami sebi smejijo če imajo vzrok ali nej .Bruh pa bosanček

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.