https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

MLADI

Ta hip se v Pomurju išče srednja medicinska sestra, pomočnik kuharja in farmacevtski tehnik

5.4.2017  

Tudi ta teden smo za vas pregledali ponudbo prostih delovnih mest v Pomurju, razpisanih na spletni strani Zavoda za zaposlovanje.

Zdravstveni dom Gornja Radgona išče pet srednjih medicinskih sester v ambulanti - pripravnic. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 18.4.

Zdravstveni dom Lenart išče zdravnika specialista družinske medicine z licenco. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 13.4.

AMZS d.d. PE Murska Sobota išče mehanika. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 7.4.

Turistično-gostinska dejavnost Nataša Cotar s.p. išče pomočnika kuharja. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 6.4.

Cleangrad, proizvodnja kovinskih konstrukcij in njihovih delov d.o.o. išče vodjo financ in računovodstva. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Pogoj je znanje angleškega in nemškega jezika. Prijava je mogoča do 14.4.

Komunalno-stanovanjsko podjetje Ljutomer d.o.o. išče vzdrževalca športnih objektov. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Pogoj je znanje angleškega jezika. Prijava je mogoča do 14.4. 

Foto:  Arhiv Pomurec.com

Kadris Inženiring, svetovanje in storitve d.o.o. išče vodjo kadrovske službe. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Pogoj je znanje angleškega in nemškega jezika. Prijava je mogoča do 8.4.

Pomurske lekarne Murska Sobota išče dva farmacevtska tehnika - pripravnika. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 9.4.

Gradbeništvo Šnajder d.o.o. išče pet fasadarjev. Delo se ponuja za določen čas devetih mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 4.5.

Intelekta, podjetje za organizacijske in intelektualne storitve, Murska Sobota d.o.o. išče prodajalca turističnih aranžmajev. Delo se ponuja za določen čas oz. do 30.9.2017 za polni delovni čas. Pogoj je znanje italijanskega ali nemškega jezika in madžarskega jezika. Prijava je mogoča do 19.4.

Posredništvo in trgovinsko in poslovno svetovanje Branko Magdič s.p. išče dva natakarja. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 8.4.

Krovstvo, kleparstvo, strelovodi, Miran Polanec s.p. išče dva pomožna delavca. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 6.4.

Podrobnosti in vsa preostala mesta si lahko ogledate TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.04.2017 ob 15:59 gost

      PA TE PRIJDEŠ V MORAVCE V KAO DOBRO OŠTARIJO, DELAŠ MESEC DNI KOT POMOČNIK KUHARJA IN ZA NAGRADO PREJMEŠ O CENTOV!

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.04.2017 ob 20:06 zdravstvenik gost

      Ta hip se v Pomurju išče srednja medicinska sestra, ha ha loleke pripravništvo je nej zaposlitev zato ne pište ka se nucajo medicinske sestre

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.04.2017 ob 7:36 0,35 € gost

      Za obiranje đagod tüdi rabijo .Panvita plača po kg 0,35 € .Naj si berejo bogataši sami .

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      06.04.2017 ob 8:26 Pišta gost

      Ja 50 kil v peti vurah nabereš in nekaj zaslužiš, tak je ...

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      06.04.2017 ob 17:39 banana gost

      Pišta, tij znan zravna prejšaš jagode, eli pa kamenje bereš zraven. Pa 50 kg jagod ni v celem rastlinjaku, to so samo napihnjeni balončki, ki zgledajo kao jagode. In kilogram teh balončkov v trgovini stane 5 eur, tak ka si trgovec zasluži, ti Pištek mu samo sužnja špilač!!!!!

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      07.04.2017 ob 0:28 J...i....te...se... gost

      Za vse tiste ki rinete v Boxmarkt v Avstrijo,raje ostanite kjer ste.Samo izkoriščanje,dokler hodiš delat sobote in nedelje si vreden,pa ne pozabit,za 1100evrov...Lahko delaš ni problem,ampak ze začnejo gnjavit za sobote plus nedelje,si pa na dnu tako z živci kot z uzrujenostjo...Da ne govorim o nevoščljivosti iz Slovenske strani,sama fovsija,komaj nekateri njihovi ritolizci čakajo in bulijo vate,da narediš kako majhno napako ki ni njim všeč te takoj zatuzarijo...Madžarom pa si ne upajo niti besedice pisnit...Svinje od svinj so toti nekateri slovenci....

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.04.2017 ob 6:46 gost

        evo, vijdeš....zopet mi, nej Avstrijci....našiso pokvarjeni do obisti, krivi pa grdi kapitalisti....mako se zamislimo, nekaj je z nami narobe!!!

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      07.04.2017 ob 9:52 gost

      Zato pa jemljejo Madžare,Zlovence pa odpuščajo,ker se med sabo prickajo in tužarijo,Madžari pa skup držijo,ker so vestni in pošteni.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      07.04.2017 ob 11:59 gost

      Kaj pravijo tujci, ki živijo v Sloveniji najmanj 10 let, a ne spremljate tv nič? Povzemam njihove izpovedi: Slovenci so favšarija, nevoščljivost in tajkunstvo -AMEN. Če bo sosed imel 2 avta, bom jaz 3. Če bo sosed kosil travo v nedeljo zjutraj, bom jaz takoj za njim itd., res smo bedni narod, dobro, da so se južni bratje začeli priseljevat v Slovenijo po drugi svetovni vojni, da nas naučijo pameti.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      07.04.2017 ob 12:38 gost gost

      Mađari vestni in pošteni - halo.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.