https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Salon Traminec letos v sosednjo občino

Radenci, 05.04.2017 ob 7:00  

Salon Traminec se za eno leto seli v Radence.


Salon Traminec, ki je lani na Gradu Negova že sedmič združil ljubitelje izbranih tramincev in vrhunske slovenske kulinarike, bo letos preseljen na novo lokacijo, in sicer v spomeniško zaščiteno zdraviliško naselje v Radencih, ob vrelec mineralne vode.

Pogodbo, na kateri je navedeno, da se bo letošnji Salon Traminec odvil v Radencih, so včeraj podpisali Vesna Maučec (Zdravilišče Radenci), Norma Bale (predsednica kluba Dišeči Traminec), Danilo Steyer (Steyer vina) ter Borut Cvetko (Mediaspeed). A program naj bi ostal enak, kot zmeraj bosta dogodek spremljala vrhunska slovenska kulinarika in Mala šola vinskih okusov, letos pa bo za glasbeni vložek poskrbela Neisha, s svojimi slikarskimi deli pa se bo predstavila domačinka Tatjana Mijatović.

V Radencih se izziva veselijo

V Radencih so se te odločitve zelo razveselili. "Radenci smo majhna občina, a bogata po turizmu, izjemni mineralni vodi ter odličnimi vinogradniškimi legami, na katerih se pridelujejo vrhunska vina. Med njimi kakor car izstopa prav Traminec in izjemno smo ponosni, da imamo možnost pri nas gostiti Salon Traminec, najprestižnejšo prireditev v čast temu vinu", je povedal župan občine Radenci, Janez Rihtarič.

Njegovemu mnenju se je pridružila tudi Vesna Maučec, direktorica hotelov Zdravilišča Radenci. "Ker si želimo, da se srčna zgodba Zdravilišča Radenci nenehno širi in dobiva nove razsežnosti, vsako leto k ustvarjanju novih srčnih zgodb povabimo različne deležnike. Tako se letos povezujemo s Klubom dišečega traminca in smo zelo veseli, da bo 8. Salon Traminec ravno v Zdravilišču Radenci."


 

 



 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.04.2017 ob 9:01 gost

      Židana vstran od traminca, da se ne zgodi tera.

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.04.2017 ob 16:44 LFL gost

      Bak rdeči od SD nemor zriktati VINO ne pa DRŽAVE

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.04.2017 ob 20:38 Naci+ gost

      NEGOVA JE PRIMERNEJŠI KRAJ ZA SALON TRAMINCA, SAJ NUDI "ZGODOVINSKO KULISO", NARAVNO OKOLJE..., ZATO SE MI ZDI SELITEV V SKOMERCIALIZIRNE RADENCE - NESPAMETNA.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.04.2017 ob 21:10 gost

      mafija posredi, tak je v državi, zakaj nebi bilo pri nas

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      05.04.2017 ob 22:11 vino za dame gost

      Tej bjondi bi jaz dal mojega traminca.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.