https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Z valjarjem utrjeval bankino, se prevrnil v jarek in padel pod valjar

07.04.2017 ob 6:24  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali sedem kaznivih dejanj, tri prometne nesreči z gmotno škodo, nesrečo pri delu, štiri kršitve javnega reda in miru, eno poškodovanje vozila na parkirnem prostoru ter tri primere povoženja divjadi.   

 

Na področju kriminalitete so v Gornji Radgoni obravnavali tatvino kolesa, v Lucovi nezakonit lov, v Dolini zatajitev, v Bakovcih tatvino različnega orodja, na avtocesti je bil obravnavan tujec ki je uporabljal ponarejen dokument o brezhibnosti vozila, na Petanjcih je bila obravnavana drzna tatvina denarja. Osumljence, ki so s kraja pobegnili z vozilom, so policisti prijeli na avtocesti in jih bodo kazensko ovadili. V Turnišču sta bila pri tatvini goriva iz tovornih vozil prijeta tujca. Obema je bila odvzeta prostost in bosta kazensko ovadena.   

Na gradbišču med Veržejem in Križevci je bila obravnavana nesreča pri delu. Delavec je z valjarjem utrjeval cestno bankino in pri tem zapeljal preveč na rob, kar je imelo za posledico, da se je z valjarjem prevrnil v obcestni jarek. Delavec je padel pod valjar in se hudo telesno poškodoval. S helikopterjem je bil odpeljan na zdravljenje v UKC Maribor.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelj se je ob intervenciji policistov pomiril in s kršitvijo prenehal.

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti opravljali na območju Lendave.

Policisti PU Murska Sobota bodo danes med 8. in 14. uro izvajali vaje v streljanju na strelišču v Mačkovcih. Opozarjamo, da je zadrževanje in gibanje na in v okolici strelišča v tem času nevarno.

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.