https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Dan zdravja na Otok ljubezni tudi letos privabil množico obiskovalcev

Ižakovci, 11.04.2017 ob 9:00  

Zavod za turizem in kulturo Beltinci je v nedeljo na Otoku ljubezni v Ižakovcih obeležil svetovni dan zdravja.


Prireditev je letos potekala pod geslom Spregovorimo o depresiji. Zbrane so uvodoma nagovorili dr. Nikolaj Szepessy iz ZTK Beltinci, Milan Kerman, župan Občine Beltinci ter dr. Jože Magdič, nevropsihiater.

V kulturnem programu so se predstavili Vrtec Beltinci, enota Mlinček Ižakovci, Veteranska folklorna skupina in Tamburaška skupina KUD Beltinci.

Vaje so udeleženci izvajali pod budnim očesom višje fizioterapevtke Metke Vlaj.

Obiskovalci so se lahko zaustavili pri številnih stojnicah in sodelovali v mnogih z zdravjem povezanih sktivnostih, ki so jih pripravili: Društvo za zdravje srca in ožilja Pomurja, Strokovno društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Pomurja, RK Slovenije, OZ Murska Sobota, Prekmursko osteološko društvo, Pomurske lekarne , Društvo upokojencev Beltinci, ZRIRAP socialno podjetje Beltinci, Splošna bolnišnica Murska Sobota, Turistično društvo Büjraš Ižakovci, Dom Janka Škrabana Beltinci, Vrtni center Kalia Beltinci, PGD Ižakovci ter mnogi drugi akterji.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.04.2017 ob 11:30 gost

      kak bi se edni lejku sakši bougi din gijbali, nej samu ejdnouk na leto. Pa kak zlati čas mate, nej samu v langašaj pa pri špriceri biti..alu menje toga, več gijbanja, pa Magdiča poslušati, on je itak umetnik svojega poklica!!!

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.04.2017 ob 20:11 krofaš gost

      Bojlera pa nega on bi mogel tüdi telovaditi

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.04.2017 ob 13:34 vincenc gost

      Vej pa cilj njim je samo kje je kakšna prireditev da se za šenki nejedo in spijejo in dan mine ker ni treba kuhati doma .Žalostno saj se lahko gijblejo vsaki dan bilo kje

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.04.2017 ob 10:05 polala gost

      Ha,ha Magdič njim je predaval bogme nemreš verjeti

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.