https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

Je Hrvat lagal? Polanič s Panvito ne namerava vlagati v Pivovarno Laško

07.04.2011 ob 6:24  

Hrvaški podjetnik Branko Roglić je v pogovoru za hrvaški Globus povedal, da je prejel ponudbo za sodelovanje pri dokapitalizaciji Pivovarne Laško od Stanka Polaniča, s katerim sta še v fazi dogovarjanja. Tako kot prejšnji teden v Panviti zanikajo kakšno koli namero o sodelovanju.

Iz Skupine Panvita so nam prejšnji teden zatrdili, da so počaščeni, da jih vidijo kot enega od možnih rešiteljev nastale situacije, a se ne pogovarjajo niti ne razmišljajo v vlaganju v Pivovarno Laško. Tudi v zadnjem tednu se njihovo stališče ni spremenilo. "Panvita ni nikogar vabila k dokapitalizaciji Pivovarne Laško. Drži pa, da je nekaj poslovnežev k nam pristopilo s to pobudo. Sicer pa ponovno izjavljamo, da družba Panvita ne namerava sodelovati v dokapitalizaciji Pivovarne Laško," zatrjujejo na Panviti.

So trditve Roglića res samo špekulacije?

Hrvaški podjetnik in generalni konzul Slovenije na Hrvaškem Branko Roglić je v pogovoru za hrvaški Globus povedal, da je od Panvite dobil ponudbo, naj se pridruži konzorciju slovenskih podjetij, ki bo dokapitaliziral Pivovarno Laško in da dogovori še potekajo. Lastnik podjetja Orbico je sicer sam pripravljen vložiti v dokapitalizacijo 50 milijonov evrov.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.