https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GLOBALNO

Si.mobil se poslavlja, od danes bodo poznani pod imenom A1

12.04.2017 ob 16:00  

Blagovna znamka Si.mobil se je poslovila. Od danes bodo prepoznavni pod blagovno znamko A1.


V Si.mobilu so spremembo blagovne znamke napovedali že konec prejšnjega leta. Takrat so napovedali, da bodo na tak način nadaljevali krepitev svojega položaja na slovenskem trgu. A1 je vodilno telekomunikacijsko podjetje že na avstrijskem trgu in blagovna znamka, ki pomeni sinonim za celovite komunikacijske rešitve.

Podjetje se bo tudi v Sloveniji kmalu uradno preimenovalo v A1 Slovenija, pri čemer pa bodo vsi drugi podatki o podjetju ostali nespremenjeni, zatrjujejo v podjetju. Pri tem poudarjajo, da se kljub spremembi imena podjetja ne bo spremenilo nič v povezavi s pogodbami z uporabniki in s poslovnimi partnerji.

Uporabnike čakajo ugodnosti

Ob spremembi blagovne znamke so za slovenske uporabnike pripravili več ugodnosti. Vsi naročniki pogovornih paketov A1 lahko odslej brezplačno koristijo polno hitrost LTE mobilnega interneta, uporabniki predplačniških paketov A1 pa lahko sedaj koristijo višje hitrosti LTE mobilnega interneta. Nova hitrost za uporabnike predplačniških sistemov je  40/5 Mbit/s ob nespremenjeni ceni.

Od danes naprej se lahko uporabniki včlanijo tudi v A1 Klub. Ob registraciji vsak novi član prejme enomesečno brezplačno članstvo. Po preteku brezplačnega obdobja znaša mesečna članarina 1,99 evra oziroma skladno s cenikom. S članstvom v klubu člani dobijo dostop do ponudbe različnih izdelkov in storitev po ugodnih cenah. Od vsakega kupljenega izdelka del kupnine vrnejo pri mesečnem računu.

Novi uporabniki bodo dva meseca brezplačno lahko uporabljali storitev A1 NOW, ki jim omogočajo ogled 40 programov in funkcijo Časovni preskok. Po preteku dvomesečnega brezplačnega obdobja se uporaba storitve začne samodejno zaračunavati v znesku 7,99 evra.

Vsi naročniki paketov A1 Domači net (prej paketi Domači internet) bodo brezplačno prejeli višje hitrosti na paketih. Nova hitrost je odvisna od tega, kateri paket posameznik uporablja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.