https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Tekači, vabljeni na prvi Černelavski kros

Černelavci, 17.4.2017  

Tudi Černelavci bodo dobili svoj kros.


Mladinsko društvo Černelavci skrbi za druženje, povezovanje in prirejanje zanimivih prireditev v lokalnem okolju. V svojem kratkem obstoju so organizirali nekaj prireditev na področju kulture, zabave in humanitarnih akcij, ker pa je v njihovem poslanstvu predvsem pomembno sporočilo o zdravem načinu življenja med vso starostno populacijo, bodo priredili svojo prvo tekaško rekreativno športno prireditev Černelavski kros.

Prireditev bodo izvedli v soboto, 22. 4. 2017 s štartom ob 10.15 uri.

Proga je dolga 5 kilometrov. Kot objljubljajo organizatorji, je zelo zanimiva in razgibana. V začetnem delu bodo tekači tekli po černelavskih ulicah in se soočili z najvišjo točko v Černelavcih, Satelitskim bregom. V drugem delu sledi tek po bližnjih gozdnih poteh, ki obkrožajo Černelavce.

Tekmovalci se bodo lahko soočili s 5-kilometersko (en krog) in 10-kilometersko razdaljo (dva kroga).

Tekaška prireditev je namenja vsem, ki čutijo ljubezen do teka. Proga sama je tudi odlična predpriprava za množične tekaške prireditve, ki se bodo sledile v prihodnosti.

Ob tem ne bo nobenega zmagovalca, saj bodo ZMAGOVALCI VSI, ki bodo premagali še eno izmed tekaških prog skupaj s preostalimi tekmovalci, ki se bodo soočili s progo.

Vsak tekmovalec prejme sponzorsko majico, obrok hrane, pijačo, priznanje ter nekaj sponzorskih daril lokalnih obrtnikov.

Prijavnina za 5 kilometrov je 10 evrov, za 10 kilometrov pa je prijavnina 15 evrov.

Ob tem ponujajo POSEBEN POPUST za vsa športna društva in kolektive. Vsako športno društvo, ki bo pripeljalo vsaj 3 tekmovalce, bo prijavnino za 5 kilometrov plačalo 8 evrov, za 10 kilometrov pa 12 evrov.

Več informacije lahko izveste na telefonsko številko 031 525 859 (Luka), jim pišete na mladinskocernelavci@gmail.com ali pa jih spremljate na Facebook strani – TUKAJ.

»Pridite in skupaj doživimo še enega izmed lepih in čudovitih tekaških praznikov,« vabijo mladi iz Černelavcev.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.