https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Zagorelo v plinski postaji podjetja v Lendavi

07.04.2011 ob 10:16  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče z materialno škodo, šest kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, pet primerov povoženja divjadi, poškodovanje vozila na parkirnem prostoru in dva požara.

Na področju kriminalitete so obravnavali pet tatvin in nasilje v družini.

V eni od trgovin v M. Soboti je bila pri tatvini prijeta ženska. Zoper njo bo podana kazenska ovadba. Policisti PP Murska Sobota so obravnavali še tatvino motorne žage v Ivancih. Lendavski policisti so obravnavali tatvino goriva iz parkiranega tovornega vozila na počivališču avtoceste v Pincah, tatvino mobilnega telefona v Lendavi in v Gomilici tatvino 500 sadik črne jelše. Policisti PP Gornja Radgona so obravnavali kaznivo dejanja nasilja v družini.

V Bogojini je zaradi kratkega stika na električni inštalaciji zagorel hlev za živali. Zgorelo je celotno ostrešje hleva velikosti 20 x 4 m, živali niso bile poškodovane. Gmotna škoda znaša

3 000 evrov, požar pa so pogasili gasilci.

Nekaj po 17.00 uri je zagorelo v plinski postaji podjetja v Lendavi, ogenj pa se razširil v notranjost proizvodne hale. Požar so pogasili poklicni gasilci. Škoda je ocenjena na 100 000 evrov.

Javni red in mir je bil kršen le v zasebnih prostorih. Vsi kršitelji so se ob intervenciji pomirili in s kršitvijo prenehali.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bil pridržan voznik osebnega avtomobila.

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti tekom dneva opravljali na območju PP M. Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.