https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Veržejci spet tesno slavili v finalu Pokala MNZ Murska Sobota

15.4.2017  

Mladinci ŠNK Radgona častno klonili na Tratah.


Na veliki četrtek, ko kristjani obeležujejo „Zadnjo večerjo“, torej dan ko je Jezus zadnjič večerjal s svojimi učenci (apostoli), je na stadionu TŠC Trate v Gornji Radgoni, več kot 100 ljubiteljev uživalo na finalnem spopadu za pokalnega mladinskega nogometnega prvaka na območju MNZ Murska Sobota. Spet sta se, že tretjič, pomerila domača mladinska ekipa, pod vodstvom trenerja Benjamina Krajnca, ki je sicer trenutno na 3. mestu mladinske MNL Murska Sobota, ter ekipa Veržeja, ki je tik pod vrhom II. SML. Torej so gostje iz Veržeja realno veljali za absolutne favorite, kar pa so težje od pričakovanj tudi uresničili, ter še tretjič v finalu pokalnega tekmovanja ukanili Radgončane. Potem, ko je bil prvi polčas zelo izenačen, kjer so tudi Radgončani imeli dobre priložnosti, so Veržejci preko Aljoša Jeriča zadeli v 68. minuti, kar je bil končni tudi rezultat. Ta bi se sicer v nadaljevanju lahko spreminjal tudi v korist domačih, a se mreži več nista tresli. Tako je realno zmaga zasluženo pripadla nekoliko izkušenejšim Veržejcem, ki bodo spet nastopili v končnici Slovenskega pokala.

Kljub finalnem porazu pa si tudi mladi Radgončani zaslužijo vse čestitke, enako seveda tudi izkušenejši in telesno nekoliko močnejši gostje iz Prlekije. Ker je šlo za finalno pokalno tekmo je po dvoboju potekala še posebna slovesnost. Ob asistenci delegata tekme Božidarja Crnikoviča, je predsednik MNZ Murska Sobota in podpredsednik NZS Danilo Kacijan, ki je čestital mladim nogometašem obeh ekip, Veržejcem pa zaželel uspeh v nadaljevanju tekmovanja, nogometašem in trenerjem obeh ekip podelil medalje, kapetanoma Janu Klobasa in Marku Turku, pa še lepa pokala in nogometni žogi v trajno last.

ŠNK Radgona – NK Veržej 0:1 (0:0)

Stadion TRC Trate

120 gledalcev

glavni sodnik: Andrej Tratnjek, pomočnika: Darko Verež in Jožef Gabor (vsi Murska Sobota), delegat: Božidar Crnkovič (Tišina).

ŠNK Radgona: Uroš Baranja, Žiga Šipek, Jan Šoštarec, Žan Klemenčič, Jan Klobasa (od 92. Jaša Zupančič), Žan Vrbnjak, Tilen Klobasa, Jure Šadl (od 90. Rok Vohar), Tilen Pintarič, Benjamin Vid Krajnc (od 85. Matic Markovič), Tjan Pučko (od 80. Žan Trost). Trener: Benjamin Krajnc.

NK Veržej: Žan Roškar, Aljoša Jerič Luka Fodor, Jaša Roškar, Marko Turk,  Renaldo Vidovič, Aljaž Sečko, Karel Šalamun (od 82. Tadej Gjergjek), Primož Slekovec, Aljaž Hanžel, Vito Mörec, Filip Vinter. Trener: Rudi Viher.

Oste Bakal

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.04.2017 ob 13:37 gost

      Samo fizicna pripravljenost je resila Verzej. Ekipa, ki igra drugo ligo, bi morala pokazati vec. Upam, da da dobro predstavljate pomurski nogomet v nadaljevanju.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.04.2017 ob 13:48 gost

      Kacijan??????? Nej je on bil pravnomočno obtožen goljufije?? Aja, tau je Slovenski nogomet. Bolj kradeš več veljaš in nikoli kriv.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.04.2017 ob 17:44 gost

      Veržejčani sram vas bilo neste laufali ne odkrivali ma nimam pohvalne besede bili ste NULA . Trener kje vam je hitrost in agresivnost v igri !!!??? Vidovič toliko pravijo o njem bil je med najslabšimi na terenu kod da bi bili vsi en dan prej pijani.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.04.2017 ob 20:57 recek gost

      Čisto vredu tekma je bila.Mladinci že dolgo niso izgubili dvoboja in se vstrajno pomikajo po lestvici navzgor. Vidovič je čisto vredu igralec ,brezkompromisem in mislim da celo gonilna sila odkar se je vrnil v Veržej.Njegova naloga ni dati gol ampak poskrbeti da ga njegova ekipa ne prejme .Torej ekipa ni prejela gola to pomeni da je bila obramba vredu.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      15.04.2017 ob 21:34 ovk gost

      Nej gleadati na tej dvoboje kak na tekme profesionalcev.To so mladi fantje ki so se vecina soloobvezni in majo polek nogometa se en kup drugih obveznosti.Oboji so se borijli srcno in po najboljsih moceh.Stejejo goli in zmage,Verzej je dal gol in je potegnil daljso in tako osvojil pokal. Oba kluba imata dobre igralce tako nas kot Verzejski .Moramo vedeti da je Verzej drugoligas in bil celo prvoligas tako da kvaliteta ni sporna in favorit je sigurno bil Verzej ter to tudi potrdil. Ima kvalitetne igralce vsaj par njih,med katerimi je tudi omenjeni Vidovič ki se je vrnil iz NK Maribor iz posoje v maticen klub in je izraziti defenzivni igralec ki je sposoben zaigrati za vsako clansko drugoligasko ekipo . Cestitke obema ekipama

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      15.04.2017 ob 21:44 gost

      Dostikrat so ga Radgončani skockali da je kar najvno ven pal kaj še bi le delali z njim v 2 članski ligi tam ne moreš kiksat kak si zdaj tu. Še dost kruha bo moral pojest da bo dober za člane .

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      15.04.2017 ob 22:36 Kongo gost

      Zavist ,Slovenska folklora!! Namesto da bi podpirali mlade igralce serjete po njih.Konkretno Vidovič je steber obrambe Veržejskih mladincev.Igra dobro ,borbeno in je eden redkih v tem prostoru ,ki ima preddispozicije branilca.Višina,hitrost,agilnost,fizična moč itd. Zato razni #selektorji# izpred računalnikov malo na zrak in pogledat kaksno prvenstveno tekmo.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      16.04.2017 ob 7:53 krapje gost

      Morec in Vidovič lehko jutri vstopita v člansko ekipo in nebota špilala nič slabše kak šterikoli član,verjetno celo boljše ker sta motivirana in żeljna dokazovanja.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      16.04.2017 ob 12:24 gost

      Sicer Veržej vam je klub ki take igralce vzame k članom na plan Mure je tama težko. Zadnjič na domači članski tekmi Veržeja je bil na tribuni Zlatko Zahovič in še en zraven vam kaj to pove ! Druga liga je druga liga in če želite karjero vam je ta klub pravšni nedvomno dokaz reprezentant Vokič Derviševič da ne omenjam trenerja iz Maribora na vas je koliko in kako se boste trudili.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      16.04.2017 ob 13:53 krapje gost

      Neje važno če je Morec še kadet dosta velkih klubov vključuje 17-18 letnike v članske ekipe.Vidovič ima ogromno izkušenj iz prve,druge lige,mariborske šole nogometa itd . Verženci bi mogli več vključevati svoj pogon mladih v člansko ekipo ker igrajo določeni boljše kot uvoženi Hrvati iz X cro lig.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      16.04.2017 ob 14:01 gost

      Svoje vsiljevanje ste zdaj pokazali , klub ki se grčevito bori za obstanek nebi noben klub na svetu reskiral z kakimi mladinci, v novi sezoni bo lažje če ostanejo not potem boste imeli šanso za dokazovanje kajti če izpadejo tudi vi nebi bili srečni z 3 ligo, zato zdaj rabijo izkušene MOŽE.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      16.04.2017 ob 15:35 Lan gost

      Glejdo san toga Möreca in moren povedate,ka decko ma izreden potencial. Med pomurskimi vrstniki je tak v svojoj klase. Zal mi je,da nega v pomurje taksneh pogojov,ka be se razvil v top igralca.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      16.04.2017 ob 17:34 HDM gost

      Ka se vsi teko oklejpate tejh iskusenj. Vej pa ka pomagajo igralci iskusnje ce nemre teh iskusenj vnovciti,prebejzati igrisca,lovijo ga krci po prvon polcasi itd. Ge pa pijse ka mladi nogometas nima iskusenj? Se vec polek toga ma se voljo ,zeljo,fizicno pripravljenost. Ne oklepajte se teh iskusenj kak pijan plouta. Ka pomagajo iskusnje Matica pri Muri ,ka je napravo ?nula ,zero,niente .Ce bi bile adut izkusnje bi Mura kaj potegnila iz toga. Se pravi ikusnje ima vsak igralec ki je sel skozi nogometno solo,in seveda igral prvenstvene tekme druge ali prve lige. Mladinec ki ima ambicije je sigurno sposoben igrati v clanski ekipi seveda ob dobrem vodstvu ,treningih in izpolnjevanju navodil.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      16.04.2017 ob 21:14 gost

      Primer Ciglarič eden med najboljšimi strelci 3 lige v drugi ligi ga ni tu se moraš tepsti skozi celo tekmo pa tega dečko ne zmore . Mladinci se boste v jesen predstavili pri članih upamo v 2 ligi in upamo da ne bomo vsi razočarani. Zapomnite si Peter Stojanovič ( Dinamo ) Hotič itd. so dečki prišli v Veržej igrat z 19 letom !!!! in koliko ste stari VI. ?????? in ste že kaj ali boste kaj zamudili.?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      19.04.2017 ob 14:51 -- gost

      V pondelek san se ogledno tekmo kadetov in mladincov verzeja. Kar nekaj nogometašov je talentov ali izstopa pa vito morec. Ce se ne mouten je dau 3 gole pa se fse ostale je pripravo. Z tribun san ciu ka je na radare kar zanimiveh tak domačeh kak tujih klubov. Me zanima,ce nede se en v vrste propadleh prekmurskeh talentov aka lotrič,kouter itd.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      19.04.2017 ob 17:02 gost

      Pa ne da pišeš sam te caramunije naj preverim ?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.