https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Zaposlitev v Pomurju: ta hip iskani gradbeni elekričarji, tehniki zdravstvene nege in socialni oskrbovalci

19.04.2017 ob 13:00  

Tudi ta teden smo pobrskali med razpoložljivimi prostimi delovnimi mesti, ki jih lahko te dni najdete v Pomurju. 


Steklarstvo ALstek, Aleš Purgaj s.p. išče pomočnika v steklarski delavnici in na terenu. Delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 26.4.

Penzion "Letališče" Bernardka Bagari s.p. išče natakarja. Delo se ponuja določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 19.4.

S&N, elektrotehnika d.o.o. išče štiri gradbene električarje in štiri gradbene električarje - delovodje. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Pogoj je osnovno znanje nemškega jezika. Delo se opravlja v Grazu. Prijava je mogoča do 13.5.

Foto: Arhiv Pomurec.com

Zdravstveni dom Ljutomer išče psihologa. Delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev za skrajšani delovni čas, in sicer 16 ur na teden. Prijava je mogoča do 21.4.

Zdravstveni dom Ljutomer išče štiri tehnike zdravstvene nege. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 21.4.

Domania, družba za storitve na domu, d.o.o. išče pet socialnih oskrbovalcev. Delo se ponuja za določen čas treh mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 21.4.

Stanovanjsko komunalno podjetje Gornja Radgona d.o.o. išče operativnega upravnika. Delo se ponuja nedoločen čas za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 29.4.

Ilirika borzno posredniška hiša d.d., Ljubljana išče referenta v sprejemni pisarni. Delo se ponuja za določen čas dveh mesecev, za skrajšani delovni čas, in sicer 25 ur na teden. Prijava je mogoča do 20.4.

Arano trgovsko in storitveno podjetje d.o.o. išče pomožnega delavca v gradbeništvu. Delo se ponuja za določen čas devetih mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 26.4.

OŠ Sveta Ana išče učitelja angleškega jezika (nadomeščanje delavke na porodniškem dopustu). Delo se ponuja za določen čas oz. do vrnitve delavke za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 21.4.

Zdravstveni dom Lenart išče zdravnika specialista družinske medicine z licenco. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 3.5.

Več informacij o prostih delovnih mestih si lahko ogledate TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.04.2017 ob 15:17 suženj gost

      Za đagode ne rabijo sužnjev ? Ges bi delo tüdi zastonj samo ka mo delo pa Polaniči pomago

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.04.2017 ob 15:57 gost

      Kak pizdu meni ne pošleju za đagude brat,san se pa nen javu, tü se trbej prignuti dostakrat, te pa drek s toga man. Ovi žongleri du se pa vun metali, kak lejku drkaju lidij.Daj bar vse zmrznule.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.04.2017 ob 16:09 gostja gost

      Delo se opravlja v Grazu. Lahko prosim poveste, kje je to? Če ste slučajno mislili na avstrijski Graz, potem se to po slovensko napiše, v Gradcu, če niste vedeli. Morali pa bi vedeti, če že pišete za javnost in bi morali uporabljati pravopis. Očitno se vas številne tovrstne kritike ne dotaknejo - škoda. Tako se gubi kredibilnost medija.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      19.04.2017 ob 16:57 Isti_kak_na_sobotainfo gost

      ta hip iskani gradbeni "elekričarji" ...ka tou novi poklic, keroga so izumili na pomurci?!?!

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.