https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Polfinale DP st. dečkov Panvita Pomgrad

Kdaj: Sobota, 22.04.2017 ob 10:30

Kje: Murska Sobota, Športna dvorana OŠ I Murska Sobota

Ljubiteljice in ljubitelji odbojke pozor! Podmladek Panvite Pomgrad se je že drugo leto zapored uvrstil med najboljših 8 ekip v Sloveniji. V soboto, 22. 4. 2017 bomo v Murski Soboti gostili enega od dveh polfinalnih turnirjev državnega prvenstva v odbojki za starejše dečke. Nasprotniki v polfinalu bodo: OK Hoče, ŠD Brezovica in Benquick Volley.

Vabimo vse starše in ostale navijače, podpornike in ljubitelje odbojke, da pridejo vzpodbujat naš podmladek in jih popeljejo do uspeha v polfinalu državnega prvenstva! Vsako grlo šteje!

Se vidimo v soboto, 22. 4. 2017 ob 10.30 uri.

Gremo Panvita Pomgrad.

Razpored turnirja:

polfinale "B" - sobota 22. 4. 2017 - OŠ I Murska Sobota ob 10:30

Hoče vs. ŠD Brezovica – tekma "1"

Panvita Pomgrad vs. Benquick Volley – tekma "2"

zmagovalec tekme "1" vs. zmagovalec tekme "2" – tekma 3 (zmagovalec = v finale kot prvi)

poraženec tekme "1" vs. poraženec tekme "2" – tekma "4"

poraženec tekme "3" vs. zmagovalec tekme "4" – tekma "5" (zmagovalec = v finale kot drugi)

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.