https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Otvoritev športnega poligona na Mojstrski ulici

21.04.2017 ob 7:00  

V četrtek, 20. aprila, je bila otvoritev zunanjega športnega poligona na Mojstrski ulici.


Konec leta 2015 sta Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez in SIJ – Slovenska industrija jekla, podpisali dogovor o sodelovanju, na podlagi katerega bosta postavila 11 zunanjih športnih poligonov po Sloveniji, ki bi bili na voljo vsem željnim gibanja v naravi. Enega je v letu 2016 dobila tudi Mestna občina Murska Sobota in je postavljen ob Mojstrski ulici.

Projekt so pri Olimpijskem komiteju Slovenije pospremili z besedami: »Zdrav življenjski  slog prebivalcev Slovenije je pomemben del poslanstva krovne športne organizacije, Olimpijskega komiteja Slovenije – Združenja športnih zvez. Skupaj z najboljšimi partnerji si prizadevamo zagotavljati optimalne pogoje za razvoj slovenskega športa, ne le tekmovalnega, temveč tudi gibalne aktivnosti slehernega posameznika«.

Športni poligon na Mojstrski ulici, ki je namenjen vsem občankam in občanom Mestne občine Murska Sobota so otvorili v četrtek, 20. aprila 2017, ob 13. uri. Ob tej priložnosti sta se županu Mestne občine Murska Sobota, Aleksandru Jevšku, pridružila tudi podpredsednik Olimpijskega komiteja Slovenije, Janez Sodržnik in v imenu SIJ - donatorja projekta, Marjan Bizalj, glavni konstruktor poligona.  

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.04.2017 ob 8:08 delavec gost

      Že pa se je slikal .

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.04.2017 ob 9:44 realen delavec gost

      vsi župani se slikajo, zakaj se naj soboški nebi

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.04.2017 ob 16:52 jablan gost

      realen delavec ....... tij si njihov aha znamo pokazo si z pisanjem

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.