https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Danes simbolični dogodek ob začetku gradnje južne obvoznice in popolna zapora ceste

Murska Sobota, 21.04.2017 ob 9:00  

Danes bo na slepem kraku križišča regionalne ceste Murska Sobota (priključek na avtocesto) in Tomšičeve ulice potekal simbolični dogodek ob začetku gradnje južne obvoznice. Zaradi dogodka bo v času od 10.00 do 16.00 popolna zapora državne ceste na odseku 1396 M.Sobota (Gaj) - Priključek Murska Sobota in popolna zapora občinske ceste  Tomšičeva ulica (od Ulice Jožeta Benka do priključka na dovozno cesto do avtoceste).

 

Dogodek je za Mursko Soboto in pomursko regijo zgodovinskega pomena, saj bo izgradnja južne obvoznice prinesla bistveno spremembo prometnih razmer v mestu in celotni regiji. Nova obvozna cesta bo namreč prevzela večji del prometa obstoječe regionalne ceste in s tem razbremenila Industrijsko, Panonsko in Lendavsko ulico. Poleg tega bo predviden sistem obvoznih cest omogočal hitrejši, enostavnejši in varnejši dostop iz mesta ter omogočal hitrejši dostop do avtoceste za občine vzhodnega Goričkega, saj gre za edino povezavo te pokrajine z avtocesto A5 in preko nje z osrednjo Slovenijo.

Foto: arhiv pomurec.com

Vir: www.murska-sobota.si 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.