https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Uspešen nastop pomurskih tekačev na malem tekaškem maratonu v Markovcih

29.4.2017  

V četrtek, 27. aprila 2017, je potekal 3. Markovski mali maraton, imenovan »Markoton«, kjer so se tekači in tekačice podali na enaindvajset ali deset kilometrov dolgo progo.  

Malega tekaškega maratona se je udeležilo 305 tekačev.

V absolutni ženski konkurenci je na polmaratonu zmagala Karin Fister iz Kolesarskega kluba Tropovci, ki je 21 km dolgo progo pretekla v času 1:41,45. Vlasta Lunežnik iz Tekaške sekcije Radenske se je uvrstila na tretje mesto. V svoji kategoriji pa je bila Lunežnikova zmagovalka. 

Foto: Arhiv Pomurec.com

Na 21 kilometrov dolgi progi je bil Dušan Fister v absolutni konkurenci med moškimi deveti, v svoji kategoriji pa drugi. Brat Iztok Fister je bil v absolutni konkurenci deseti in v svoji kategoriji tretji. Oba sta tekmovala za Kolesarski klub Tropovci.

Endre Gőnter iz Atletskega kluba Panvita je bil enajsti, v svoji kategoriji pa šesti.

Foto: lukazoja.si

Andreja Gorčan iz Atletskega kluba Panvita je bila zmagovalka na 10 kilometrov dolgi progi. Peto meso je zasedla Katarina Sočič z Vaneče.

Dejan Preindl iz Atletskega kluba Panvita, je bil med člani na 10 kilometrov dolgi progi četrti.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.