https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: Odranci meljejo dalje, padli tudi Beltinci

Odranci, 7.5.2017  

Nogometaši Odranec so v 23. krogu 3.SNL vzhod, pred okoli 800 gledalci, gostili sosede iz Beltinec, zaostajali, a na koncu vknjižili zmago - že deseto v spomladanskem delu prvenstva, in tako ostajajo trdno v boju za uvrstitev v 2. SNL.

Odranci - Lušt Beltinci 2:1 (1:1)

0:1 - Ropoša (14. min), 1:1 - Hartman (43. min - ag), 2:1 - Vinkovič (47. min)

 

Odranci: F. Raduha, Gerencsér, P. Raduha, Jerebic, Balažic, Hozjan, Horvat (od 86. Copot), Matjašec, Sreš (od 79. Mlinarič), Vinkovič (od 74. Gostan) in Zver.

Beltinci: Küzma, Krajnc (od 78. Kotnik), Mauko, Smodiš, Hartman, Kristl, Apatič, Ropoša, Botjak, Tkalec in Kosi.

Glavni sodnik: Samo Veselič.

več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.