https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Iz skladišča kmetijske trgovine ukradli škropivo, iz prodajalne odnesli nogometne čevlje

13.05.2017 ob 6:27  

Pretekli petek so pomurski policisti obravnavali osem prometnih nesreč, sedem kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru, zasegli štiri osebne avtomobile, pridržali eno osebo, nesrečo pri delu, manjši požar in štiri primere povoženja divjadi.

 

V prometnih nesrečah v Veržeju in Križevcih pri Ljutomeru sta se lahko telesno poškodovala kolesarja, v ostalih nesrečah pa je nastala samo materialna škoda.

Na področju kriminalitete so soboški policisti obravnavali tatvino iz garderobe, tatvino večje količine škropiva iz skladišča kmetijske trgovine, tatvino štirih parov nogometnih čevljev iz prodajalne s športno opremo, tatvino mobitela in dve poškodovanji bankomatov. Radgonski policisti pa so obravnavali poškodovanje začasnih semaforjev in tatvino akumulatorja iz enega izmed njih.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Zaradi odklona preizkusa alkoholiziranosti je bil pridržan voznik osebnega avtomobila. Prav tako so bili zaseženi štirje osebni avtomobili, ker vozniki niso posedovali ustreznih vozniških dovoljenj za vožnjo.

V Noršincih pri Ljutomeru je med prekrivanjem strehe na tlakovana tla padel delavec. Pri padcu se je lahko telesno poškodoval.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.  

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.05.2017 ob 10:00 gost

      "Zakladi" iz pušče.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.05.2017 ob 10:54 Zakladi ciganskega golaža gost

      To je vse pri ciganaj na pušči baje do škropil manjost in umazanijo po hišah

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.05.2017 ob 23:40 gost gost

      kak lejko cigane obtožujete lejko, vej vaši beli so vkradnoli ka so jih policisti že dobili

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.05.2017 ob 0:27 gost

      To so cigani bili

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.