https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: Reprezentanca MNZ Murska Sobota ostaja v igri za prvo mesto

Križevci, 8.4.2011  

Včeraj je reprezentanca Medobčinske nogometne zveze Murska Sobota v Križevcih na Goričkem s 3:1 premagala FC Carmiel Safed iz Izraela in ima še možnost osvojiti prvo mesto. Da bi si zagotovili napredovanje, pa bodo morali jutri premagati turško Ankaro, ki ima že dve zmagi.

MNZ Murska Sobota : FC Carmiel Safed (Izrael) 3:1 (0:1)

Izraelci so prišli do vodstva že v samem začetku tekme, ko je grški sodnik dosodil sporno enajstmetrovko. Čeprav so se naši nogometaši trudili, niso uspeli izenačiti že pred koncem prvega dela igre. Očitno je selektor Bogdan Črnko v premoru dobro motiiviral, saj so že v uvodnih minutah drugega polčasa zadeli kar dvakrat - najprej Krpič nato pa še Sukič. Izraelci so bili v drugem polčasu povsem odsekani od igre, naši pa so pametno gospodarili na terenu. Ko je še svoj drugi zadetek dosegel Krpič, dvomov o zmagovalcu ni bilo več.


Po remiju proti Makedoncem in zmago z Izraelci ima "pomurska reprezentanca" možnost osvojiti celo prvo mesto in doseči uspeh, kakršen še ni uspel nobeni slovenski amaterski reprezentanci - namreč uvrstiti se v drugi del tekmovanja. A za to bodo naši nogometaši morali pokazati vse svoje znanje in ob tem imeti tudi srečo, saj morajo nujno premagati turško Ankaro, ki ima že dve zmagi. torej jutri ob 16 uri v Veržeju se nam obeta izredno zanimiva tekma, po kateri upamo da bodo bolj zadovoljni naši nogometaši.

Ankara (Turčija) : South East Fyrom (Makedonija) 3:0 (2:0)

foto: Dejan Razlag

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.