https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Iščejo se mesarji, kuharji in prodajalci

18.05.2017 ob 7:00  

Tudi v tem tednu smo pobrskali za razpoložljivimi delovnimi mesti, ki so trenutno aktualna v Pomurju.


Akord Anušek, izkoščevanje mesa, d.o.o. išče pet mesarjev. Delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 9.6.

Jansik, inženiring, gradbeništvo d.o.o. išče monterja strojnih inštalacij in dva izolaterja. Obe deli se ponujata za določen čas treh mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 25.5.

Sava Turizem d.d. išče pet natakarjev in deset kuharjev. Obe deli se ponujata za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 9.6.

Zdravstveni dom Lenart išče dve srednji medicinski sestri oz. srednja zdravstvenika-pripravnika. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 18.5.

Interkorn semenarstvo in obnovljivi viri d.o.o. išče nekoga za raziskave in razvoj. Delo se ponuja za določen čas osemnajstih mesecev za polni delovni čas. Pogoj je vozniški izpit B, C, BE, znanje angleškega in nemškega jezika ter znanje s področja agronomije. Prijavite se lahko do 20.5.

Foto: Arhiv Pomurec.com

Kamnoseštvo Petek Primož s.p. išče kamnoseka-keramika. Delo se ponuja za določen čas devetih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 26.5.

Mestna občina Murska Sobota išče višjega svetovalca za premoženjsko pravne zadeve in višjega svetovalca za projekte in investicije. Obe deli se ponujata za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 19.5.

Roškarič gradnje d.o.o. išče gradbenega delavca-polagalca tlakovcev in zidarja-fasaderja. Obe deli se ponujata za določen čas šestih mesecev oz. z možnostjo podaljšanja delovnega razmerja za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 30.5.

Kovač gradnja vozil d.o.o. išče dva ključavničarja. Delo se ponuja za določen čas enega meseca oz. z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 14.6.

Gostilna Vöröš Franc s.p. išče natakarja/natakarico. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Pogoj je osnovno znanje nemškega jezika. Prijavite se lahko do 23.5.

Spar Slovenija d.o.o., Spar Ljutomer išče štiri prodajalce. Delo se ponuja za določen čas dveh mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 25.5.

Ostala delovna mesta si lahko ogledate TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.05.2017 ob 9:34 plača gost

      Če bi Sava Hoteli dali plačo kot se spodobi ne bi noben odšel in prav imajo kdo bo pa sužnjil cele dneve za minimalca

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.05.2017 ob 9:47 gost

      V prispevku sem prebral njihove rezultate, ki so odlicni. Cudi me, da imajo polj tako nizke place, kot pravi gost zgoraj. Imajo sindikat, ce jim kaj ni vsec!.?

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.05.2017 ob 11:49 gost

        Ti pa tvoja beseda POLJ, napiši pol..če si že štajerc, ker o poljih in posevkih na njih ne teče besed, pa ne omenjaj več polj, ker si smešen.

        3 5 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.05.2017 ob 10:30 gost

      Sem kuhar, hodil sem na razgovor, obljubili so mi 600EUR plače + prevozne stroške + neke dodatke= skupaj bi naneslo cca 900 EUR. Pa sem jim to delovno mesto odrekel, se zaoslil v Avstriji z 1180 EUR NETO PLAČE, brez dodatkov! Delodajalec v turizmu mora ločiti delavce v poslih -kuhar -recepcionar -čistilka - sobarica. Vsi ne morejo biti v istem košu, zato tudi plače morajo biti neenake, kajti v kuhinji le nekaj delaš, odgovarjaš za zdravje gostov (zastrupitve), in seveda dobro jedačo, da se turisti dobro "nažderejo), pohvalijo kuhinjo, ti pa od tega dobiš krasen k- - - - ! Kuharjem v Sava turizmu želim obilo vročih dni.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      18.05.2017 ob 11:10 Naci+ gost

      DER KOCH - Doma bi zaslužil 900 evrov (in bil bi doma), v Avstriji pa dobiš 1.180 (in si zdoma). Priznajmo: oba zneska sta strašno nizka za dobrega kuharja. Če v A res ne dobiš več,potem se ne izplača iti "ven".

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      18.05.2017 ob 12:31 paprika gost

      V paradajzi so tüdi že napunili delovna mesta verjetno z nasilo poslanimi ljudmi iz zavoda vej dobijo pisarniške pune gajbe paradajza grapolo

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      18.05.2017 ob 21:18 der koch gost

      Herr Naci+, koliko dodatkov dobim v Avstriji nisem omenil, je tajna šefa lokala in moja, tak, ka mislim, da se splača. Če odštejem EURe za prevoz, se super splača. Tudi kaka urica dela dalj časa ni problem -se plača mimo plačilne. Tak, da za razmere v Sava turizmu, z njihoimi hvalospevi nikakor ni bilo moč sodelovati. Sploh niso resni.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.