https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Podelili pomurske raziskovalne nagrade za leto 2016

Murska Sobota, 27.05.2017 ob 11:00  

Včeraj je v Pokrajinski in študijski knjižnici Murska Sobota potekala slavnostna podelitev pomurskih raziskovalnih nagrad, ki jih že 15. leto zapored za najboljše pomursko magistrsko delo in delo aplikativnega značaja, podeljuje Pomurska izobraževalna fundacija. Nagrada za najboljše doktorsko delo pa tokrat ni bila podeljena.

 


Poleg materialne vrednosti nagrada pomeni tudi veliko moralno spodbudo in prejemnikom zagotavlja ugled ne le v domači regiji, temveč tudi širše. Za dosego tega je zelo pomemben izbor nagrajencev, zato to nalogo že tradicionalno zaupajo pomurskim akademikom, članom Pomurske akademije PAZU.

Nagrado za najboljše magistrsko delo s področja naravoslovja in tehnike sta prejela Tajda Gredar (Biotehniška fakulteta Univerze v Ljubljani) in Saša Harkai (Fakulteta za naravoslovje in matematiko Univerze v Mariboru). Nagradi za najboljše magistrsko delo s področja z družboslovja in humanistike sta prejeli Zita Šimonka (Pedagoška fakulteta Univerze v Mariboru) in Nina Jurinec (Filozofska fakulteta Univerze v Mariboru). Nagrado za najboljše delo aplikativnega značaja pa je prejel Boštjan Lenarčič (Fakulteta za elektrotehniko. Računalništvo in informatiko Univerze v Mariboru). 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.