https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Slavje nogometašev Nafte ob osvojitvi naslova

Lendava, 31.5.2017  

Po koncu tekme s Polano, so nogometaši iz rok organizatorja tekmovanja 3. SNL vzhod, MNZ Lendava, prejeli pokal in medalje za osvojitev naslova prvaka.

več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.05.2017 ob 13:00 gost

      ni nikjer na sliki debeli bosanko kak dolgo te zdržali v drugi ligi mura vas poje v drugi ligi saj se bo okrepila z 6 igralc iz prve lige in pravi trener pride pokvarjenci pa dobijo nogo v muri eden se že seli ki je mešal drek v klubu.in vse natiral šoboški damjan murko

      1 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      31.05.2017 ob 15:18 Vili76 gost

      Kak prvo, se nafči pijsati z ločili in velkimi začetnicami na začetki stavka, ker te inači bog ne razmi, ka ščeš povedati. Takši kak tij ste prav naporni, naporno je čitati takše komentare. Glede toga, ka te vij harali v 2. ligi pa ne boj tak siguren... Ka nete pa že na jesen popapali 5 golof v Lendavi. Karma is a bitch.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      31.05.2017 ob 15:27 šopaj gost

      Jako slavje, niti publike nimate srmačeki !!! Klub brez navijačev je kak moški brez jajc. Lep pozdrav iz MS, ki je klub z armado navijačev ;-)

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      31.05.2017 ob 15:29 gost

      Mura ima največje navijače v novinarih, kjer novinar Sobotainfo in Nogomania.com poroča iz tekme v Murinem dresu in snemalec oblečen prav tako v Murino uradno kratko majico, kot jo ima Ošlaj na tekmi. Prav tako Andrej Bedek, kateri je bil član upravnega odbora v vladavini Štivana in zdaj se spet sili v rit Kuzmiču in potem ljudjem prek vestnika in spletnih strani polagajo vse dobro v usta ljudem, vse slabo pa skrijejo pred ljudmi, zato je Nafta medijsko mrtva. Mi smo bili prvi in se uvrstili na pošten način v 2. ligo, Mura pa spet kot ponavadi z pomočjo NZS-ja. V razvitih državah bi novinarji izvohali od kod denar priteka v klub in kakšne namene ima Rus. V Pomurju pa novinarjem vržeš par eurov in imaš mir.

      2 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.06.2017 ob 7:40 gost

        Če si še ne skapero Idea TV (posledično sobotainfo) imajo sklenjen dogovor z Muro in so praktično klubski medij, kar je izvrstna poteza Mure. Isto dela MB z radio city in veliko drugih klubov. Ne vem, ka ti zdaj to tak na jetra ide, da soboški medij pokriva svoj klub. Saj imate tam svojo kopijo portala v Lendavi pa sodelujte z njimi. Kdo vam pa brani. Verjetno pa v klubu ni interesa to smo vam pa ne v Soboti krivi. Sicer pa glede denarja najprej razčistite pri sebi pa potem gledajte druge, ker pri Nafti je glede finance še vse dosti bolj sumljivo. Itak vam pa vse občina z mutnimi posli in pritiski na podjetja rihta.

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      31.05.2017 ob 16:18 komedija gost

      nobene slike občinstva!! aja, prazne tribune so ble!! hahaha, komedija

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      31.05.2017 ob 16:22 gost

      Mura nima za burek, klub soboških neotesanih kmetavzarjev, njihovi navijači pa so priseljenci z goričkih bregov ali po domače povedano gorički klantoši.

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      31.05.2017 ob 16:36 Lujđi gost

      Nafta je proti Muri majhen klub ! Tau je razvidno iz fotografij obeh tekem. Tako je bilo in tako vedno bo pa pika !!!

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      31.05.2017 ob 16:39 T34452 gost

      Škoda je med obema kluboma delati primerjavo, ker je to nemogoče ! Lahko je Nafta najstarejši klub, ampak bo v primerjavi z Muro vedno majhen klub ! Kot je zgoraj že en povedal : klub brez navijačev (Nafta) je kot moški brez jajc !!!

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      31.05.2017 ob 22:33 Postenje gost

      Bojte samo tiho... Letosnja cela liga pa 80% klubov je v sramoto sporti in fairplayu...

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      01.06.2017 ob 6:52 Pista gost

      Kdo je prvak v 3.ligi vzhod ?

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.06.2017 ob 14:41 peceHA gost

        prvak 3. snl je tudi vas maksimum oz rang.....Mura spada v 1. ligo in obcasno v Evropo.....vsi pisejo, da pogresajo Muro v prvi ligi....naftase nihce ne omenja san so nikomi nista po domace povedano

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      01.06.2017 ob 10:00 U2 gost

      Neman pojma, ka me ograček fuzbal ne zanima. Mb je prvak v 1SNL pa še tou je v evropi bole bougo......te se pa palite na nafto pa muro...eni pa še na hotizo....bogati kvaliteta strašna.....no comment

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      01.06.2017 ob 14:39 gost

      vi se hvalite z tem malim peharjem na placu kupljenem.....taksne uspehe kot ima Mura v prvi ligi in nekaj tudi v Evropi Lendava nebo nikoli imela pa lahko se zaradi mene z Lentijem zdruzite

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.