https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V Cvenu je zaradi pregretja olja na štedilniku zgorela kuhinja

 

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče, štiri kazniva dejanja, šest kršitev javnega reda in miru, dva požara in pridržali šest kršiteljev.

V Ljutomeru je voznik osebnega avtomobila v krožnem križišču izsilil prednost kolesarki, ki se je pravilno pripeljala po označeni kolesarski stezi. Zaradi tega je kolesarka trčila v bočni del osebnega avtomobila in padla po vozišču. Pri padcu se je hudo telesno poškodovala. Nastalo je tudi za 50 evrov škode. V ostalih treh prometnih nesrečah je nastala samo gmotna škoda.

Na področju kriminalitete so obravnavali dve tatvini, poškodovanje tuje stvari ter nasilje v družini. Petrovski policisti so obravnaval tatvino petih dreves iz gozda. Lendavski so obravnavali tatvino betonskih stebrov za vinograd in poškodbo osebnega avtomobila z ostrim predmetom. Radgonski policisti so obravnavali nasilje v družini.

Javni red in mir je bil kršen petkrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so bili pridržani trije vozniki osebnih avtomobilov, voznik kmetijskega traktorja ter dva voznika koles z motorjem.

V Cvenu je zaradi pregretja olja na štedilniku prišlo do požara v kuhinji. Kuhinja je zgorela v celoti. Požar so omejili domači gasilci. Škode je za 25.000 evrov.  V Cezanjevcih so se za nenaseljeno stanovanjsko hišo iz neznanega vzroka vnele smeti. Požar so pogasili gasilci. Škoda pri tem ni nastala.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.