https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Počitniške delavnice v muzeju

Kdaj: Torek, 22.08.2017 ob 10:00

Kje: Murska Sobota, Pomurski muzej Murska Sobota

Osnovnošolce med 7. in 14. letom starosti vabimo na 4-dnevne muzejske delavnice. Na razstavah bomo raziskovali raznolikost muzejskih predmetov iz različnih časov. Blišč plemiškega življenja bomo spoznali ob ustvarjanju slikanice z zgodbo iz stropne poslikave v baročnem salonu in s poustvarjanjem porcelanastih figurin. Kmečko kuhinjo si bomo približali s pomočjo starih kuhinjskih pripomočkov, s katerimi bomo stehtali sestavine, izdelali maslo, zmleli mak in si skuhali makove rezance. O otroštvu pred petdesetimi in štiridesetimi leti pripoveduje razstava igrač; na delavnici bomo zato ustvarili eno najbolj priljubljenih igrač, medvedka.

Muzejske počitniške delavnice bodo potekale od torka, 22. avgusta, do petka, 25. avgusta 2017, od 10. do 13. ure.

Cena: 10 EUR.

Prosimo za prijave na elektronski naslov: mateja.huber@pomurski-muzej.si ali na telefonsko številko 059 366 621.

Vabljeni!

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.