https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: V Bratoncih potekal Festival nogometa

15.6.2017  

ŽNK Teleing GMT Pomurje in Medobčinska nogometna zveza Murska Sobota sta minuli vikend, na nogometnem igrišču v Bratoncih, organizirala »Festival nogometa«, zaključno prireditev mlajših selekcij iz Medobčinske nogometne zveze Murska Sobota.


Na prireditvi, ki je bila za vse ekipe brezplačna, je sodelovalo čez 400 fantov in deklet, ki so nastopili v štirih različnih kategorijah. V soboto so se na Festivalu nogometa pomerile selekcije U9 in U13, v nedeljo pa še selekcije U7 in U13. Po končanih in zelo zanimivih dvobojih, so vsi otroci dobili zaslužene medalje in brezplačno kosilo.  

Nogometne vragolije nadobudnih nogometašev, si je oba dneva ogledalo tudi preko 400 staršev, ki so poskrbeli tudi za pravo navijaško vzdušje. Organizatorji pa so poskrbeli tudi, da so se lahko starši in drugi obiskovalci, pomerili v tekmovanju, kjer se je izmeril najmočnejši strel.«

Preostale fotografije si lahko pogledate TUKAJ.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.