https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Letni kino 2017: Karavla

Kdaj: Ponedeljek, 24.07.2017 ob 21:00

Kje: Lendava, Gledališka in koncertna dvorana Lendava - letni oder

Poletni program 2017 – KKC Lendava

KARAVLA (Karaula, 2006)

akcijska drama

Dolžina: 91 min (1 h 34 min) 

Leto: 2006

Država: Hrvaška

Scenarij: Ante Tomić in Rajko Grlić

Režija: Rajko Grlić

Igrajo: Toni Gojanović, Emir Hadžihafizbegović, Verica Nedeska - Trajkova, Bogdan Diklić, Igor Benčina, Sergej Trifunović

Leto 1987, majhna vojašnica JLA na meji med Makedonijo in Albanijo. Vodi jo vedno opiti poročnik Safet, ki se odloči razglasiti izredno stanje in si zato izmisli, da albanska vojska pripravlja napad na Jugoslavijo - samo zato, da bi prikril svojo bolezen in odložil odhod domov. Stvar kmalu uide iz nadzora, saj častniki ne ločijo med lažjo in resnico, vojaki pa se odločijo pobegniti iz te norišnice.

Več informacij najdete tukaj.

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.