https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Poletni program za otroke 2017: Pernata banda

Kdaj: Četrtek, 27.07.2017 ob 10:00

Kje: Lendava, Gledališka in koncertna dvorana Lendava

Poletni program za otroke 2017 – KKC Lendava

PERNATA BANDA (El Americano: The Movie)

animirana komična pustolovščina

Dolžina: 96 min (1 h 36 min)

Leto: 2016

Država: ZDA, Mehika

Jezik: španščina

Scenarij: Ricardo Arnaiz, Dulce Belchez, Fernando Lewels, Richard Pursel, Phil Roman

Režija: Ricardo Arnaiz, Mike Kunkel, Raul Garcia

Izvedba slovenske sinhronizacije

Režija: Sašo Kalan

Prevod: Andreja Kurent

Sinhronizacija: STUDIO SONOLAB

Glasovi: Gašper Jarni, Andrej Murenc, Maja Kunšič, Gašper Malnar, Iva Babič in drugi

Mladi papagaj Cuco sanja, da bo nekoč postal podoben svojemu vzorniku, herojskemu televizijskem zvezdniku El Americanu, ob tem pa vedno znova pozabi na svoje obveznosti v družinskem cirkusu. Njegovo življenje na glavo obrne nasilni ptič, ki nekega dne ogrozi njegovo družino. Cuco se odloči, da bo s prijatelji odpotoval v Hollywood, kjer bo El Americana prosil za pomoč. Na zabavni pustolovščini, polni neverjetnih dogodivščin, Cuco spoznava pravi pomen poguma, ki ga včasih najdemo tam, kjer najmanj pričakujemo.

Več informacij najdete tukaj.

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.