https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: Predstava Ko bom velik ... navdušila otroke

24.06.2017 ob 7:30  

V sklopu Festivala Soboški dnevi, je v petek, 23. junija, bila predstava »Ko bom velik ...«, namenjena otrokom od 3. leta starosti.


»Ko bom velik ...« je predstava, v kateri se prepletajo ples, igra, lutke in glasba. V zgodbi, postavljeni v afriško okolje, nastopa deček Jahim, ki nima ne mame ne očeta – in sploh nikogar, ki bi bil velik. Zato si Jahim želi postati prav to: velik. Če bi bil velik, bi bil močan, če bi bil velik, se ne bi ničesar bal, če bi bil velik, bi lahko skrbel za prijatelje, in če bi bil velik, bi morda lahko celo dosegel Luno.Želje otrok se pogosto uresničijo in tako Jahim postane velik. Zares velik! Toda fant kmalu spozna, da biti velik ni tako preprosto.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.