https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

To so prosta delovna mesta, ki so trenutno aktualna v Pomurju

28.06.2017 ob 15:00  

Objavljamo prosta delovna mesta aktualna v Pomurju, ki so trenutno razpisana na spletni strani Zavoda za zaposlovanje.


»Car impex« trgovina, posredovanje Car Aleksander s.p. išče nekoga za čiščenje prostorov. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev za skrajšani delovni čas, in sicer 20 ur na teden. Prijavite se lahko do 11.7.

Elektro inženiring Tramar, družba za proizvodnjo, inženiring, servis in trgovino d.o.o. išče elektromonterja. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Delo je v EU. Prijavite se lahko do 11.7.

GM Makslo, storitve z gradbeno mehanizacijo, d.o.o. išče fasaderja. Delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 14.7.

Restavracija AURORA, Tatjana Mlakar s.p. išče nekoga za pomoč v kuhinji. Delo se ponuja za določen čas treh mesecev za skrajšani delovni čas, in sicer 20 ur na teden. Delo je v Mercator centru v Murski Soboti. Prijavite se lahko do 6.7.

Foto: Arhiv Pomurec.com

PGM Močnik prevozništvo in strojna zemeljska dela d.o.o. išče voznika tovornega vozila za razsuti tovor. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 4.7.

Popravila gradbenih rudarskih strojev, Dominik Zemljič, s.p. išče tri ključavničarje. Delo se ponuja za določen čas enega meseca za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 8.7.

Roto – Pavlinjek, proizvodnja plastičnih izdelkov in trženje d.o.o. išče upravljalca stroja za proizvodnjo plastičnih izdelkov. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 8.7.

Popravila gradbenih rudarskih strojev, Dominik Zemljč s.p. išče tri varilce. Delo se ponuja za določen čas enega meseca za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 8.7.

Dom starejših Rakičan išče pet bolničarjev/negovalcev – pripravnikov. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 8.7.

Elbo – ma, elektro-solar-knauf, d.o.o. išče pomožnega delavca. Delo se ponuja za določen čas dveh mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 8.7.

Vsa ostala razpoložljiva delovna mesta si lahko pogledate TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.06.2017 ob 20:28 lük gost

      Ovo za česnek pobirati je popolnil kvote z delavci za 3,5 € na uro ter svoj benzin ali nafto pa ka je un zmejžani

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.06.2017 ob 11:37 gost

      za 3,5 EUR se v Ljubljani nemreš poscati, či ti večkrat trbej. Što ne verjame, se naj prepriča! Ti česnekaruš si pa naj česnek v rit purijne, eli ga pa shrani za zijmu, ka de te sneženim možem gumbe delau. Amen.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      30.06.2017 ob 9:35 garac gost

      Glavno ka je delo. Vsako delo je cenjeno in ce druga ni, pol moras prijet za vse.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.06.2017 ob 9:57 poštenjak gost

        garac......... Za to pa plačujejo tako ,ker taki kot ti in tebi enaki bi delali tudi za 1 € na uro a ne samo da se delo kot ti pišeš sluzavec

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      30.06.2017 ob 14:36 gost

      Postenjak vclani se v sindikat in bos imel vse delavske pravice. Pa bos imel lepso urno podstavko.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.