https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Drugi dan PŠF v znamenju nogometa in odbojke

Melinci, 28.06.2017 ob 11:15  

V Melincih se je odvil drugi dan Pomurskega športnega festivala, katerega je zaznamoval nogometni turnir na milnici, turnir v odbojki na mivki – ženske dvojice, veteranski nogometni turnir in turnir v dodgeballu za osnovnošolce, ki ga je izvedel Dodgeball klub Pomurje. Najmlajši udeleženci festivala pa so ustvarjali v delavnici Bumeranga Sreče in se igrali na napihljivih igralih.

 

Nogomet na milnici je potekal v zaprtem gumijastem bazenu z vodo, kateremu je bila dodana milnica. Ekipe je sestavljalo šest igralcev od katerih so igrali štirje, dva pa sta bila rezervna igralca.

Rezultati:

1. mesto: ekipa Murke
2. mesto: ekipa Picolo
3. mesto: ekipa Hotiza
4. mesto: ekipa Govedine

Predstavnice nežnejšega spola so se pomerile v odbojki na mivki - ženske dvojice.

Rezultati:

1. mesto: ekipa Dona-Tjaša
2. mesto: ekipa Oletič
3. mesto: ekipa Labda 2
4. mesto: ekipa Labda 1

Potekal je še tudi nogometni turnir za veterane po sistemu 6+1.

Rezultati:

1. mesto: ekipa Ižakovci
2. mesto: ekipa Dokležovje
3. mesto: ekipa Sebeborci
4. mesto: ekipa Bistrica

Obiskovalci so v sproščenem pogovoru lahko spoznali tudi prednosti zaposlitve vrhunskih športnikov v Slovenski vojski in tudi, kakšen je vsakdanjik vrhunskih športnikov, saj sta se festivala udeležila triatlonec Denis Šketako in strelec Robert Markoja.

Danes sumo nogomet, odbojka in košarkarski turnir

Danes bodo na Pomurskem športnem festivalu potekali turnir v sumo nogometu, košarkarski turnir 3 x 3 in metanje trojk, ter turnir v odbojki na mivki mešanih trojk. Tudi danes pa bosta festival obiskala vrhunska športnika, zaposlena v Športni enoti Slovenske vojske. To sta telovadec Sašo Bertoncelj in boksar Aljaž Venk.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.06.2017 ob 10:47 22 gost

      kvazi festival

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.