https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

FOTO: Maja Čopi v Nemčiji osvojila drugo mesto v skokih na veliki prožni ponjavi

29.6.2017  

Člani in članice DŠR Murska Sobota so se minulo soboto, 24.6.2017, udeležili tekmovanja v skokih na veliki prožni ponjavi 11. Sauerkraut-Pokala, ki je bilo v Buttellbornu pri Frankfurtu, Nemčija.


Organizatorji, tekmovalci in gledalci so nas lepo sprejeli in bili navdušeni nad tem, da smo od tako daleč prišli na njihovo tekmovanje. V ta namen so tudi kupili slovensko zastavo, ki so jo obesili nasproti nemške.

Tekmovanja se je udeležilo okrog 300 tekmovalcev in tekmovalk iz 35 klubov iz različnih nemških pokrajin in med njimi smo bili tudi mi iz DŠR Murska Sobota.

V kategoriji mladink (14-16 let) se je 14. letna Maja Čopi s četrtim mestom uvrstila v finale in na koncu zasedla odlično 2. mesto. V isti kategoriji je bila Lara Erniša 29. V kategoriji deklic (12-13 let) je dvanajstletna Lena Kočar v konkurenci 43 tekmovalk za eno mesto zgrešila finale in zasedla 11. mesto, njena sestra dvojčica pa je bila trinajsta. Med mlajšimi deklicami je bila Maša Fartelj 24., Ema Horvat pa 29. Luka Mešič je v kategoriji članov zasedel 12. mesto.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

Več najdete na spletnih straneh organizatorja tekmovanja, facebook strani in v nemški reviji Echo.

 

Avtor: Danijel Štraus

Fotogalerija

Komentarji

info_outline

Opozorilo

Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.