https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

VIDEO: Mark Tivadar predstavil novo skladbo Čakam te na plaži

05.07.2017 ob 12:00  

Mladi glasbenik Mark Tivadar iz Malih Bakovec je v nedeljo na YouTube objavil svojo novo skladbo z naslovom »Čakam te na plaži«.

 

Pomurski glasbenik, ki s svojimi nastopi zabava občinstvo na številnih prireditvah se je s svojo novo skladbico z naslovom »Čakam te na plaži« v mesecu juniju predstavil na velikem Mednarodnem glasbenem festivalu FeNS - International Music Festival v Kopru. Mark Tivadar je nastopil skupaj s plesno skupino (Melanie Tivadar, Nafaa Dance, Iva Berendijaš, Jdidi Hammami). Avtor besedila je Mark Tivadar, vokalna spremljava Špela Novak, pod aranžma pa se podpisuje Dejan Borovič. 

Foto: FB Mark Tivadar

Pomembno je, da je zunaj lep sončen dan, da smo na morju s prijatelji in imamo v mislih čisto določeno osebo, zavrtimo telefon in rečemo "čakam te na plaži", več pa v spodnjem videoposnetku: 

 

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.