https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Iščejo se bolničarji, medicinske sestre in pomočniki slaščičarja

06.07.2017 ob 7:00  

Objavljamo prosta delovna mesta aktualna v Pomurju, ki so trenutno razpisana na spletni strani Zavoda za zaposlovanje.


Osnovna šola in vrtec Apače išče asistenta za delo z otroki s posebnimi potrebami. Delo se ponuja za določen čas od 1.9. do 30.6.2018 za skrajšani delovni čas, in sicer 30 ur na teden. Prijavite se lahko do 6.7.

Dom starejših občanov Ljutomer išče dva bolničarja negovalca – pripravnika. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 6.7.

Dom starejših občanov Ljutomer išče dve srednji medicinski sestri I – pripravnici. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 6.7.

Glasbena šola Lendava Zeneiskola Lendva išče učitelja baleta. Delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev oziroma do 31.8.2018 za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 6.7. Prav tako iščejo učitelja flavte in kitare. Obe deli se ponujata za določen čas do 31.8.2018 za skrajšani delovni čas, in sicer 20 ur na teden. Prijavite se lahko do 6.7.

Foto: Arhiv Pomurec.com

Povoli proizvodnja, trgovina in posredništvo d.o.o. išče čistilca in gospodinjskega pomočnika. Delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 5.7.

Sastela, proizvodnja peciva in tort, d.o.o. išče pet pomočnikov slaščičarja. Delo se ponuja za določen čas dveh mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 5.7.

Elbo-ma, eletro-ssolar-knauf, d.o.o. išče pomožnega delavca. Delo se ponuja za določen čas za polni delovni čas. Delo je na terenu – tujina. Prijavite se lahko do 5.7.

Var prizvodnja, trgovina, storitve Gornja Radgona d.o.o. išče računovodjo/kontrolerja. Delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 8.7.

Proline varovanje, družba za varovanje ljudi in premoženja, d.o.o. išče varnostnika. Delo se ponuja za določen čas treh mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 8.7.

Montaža in popravila kovinskih konstrukcij Aleksander Krajnc, s.p. išče dva ključavničarja. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 29.7.

Vsa ostala razpoložljiva delovna mesta si lahko pogledate TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.