https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Mladi politiki in debaterji, vabljeni na poletno izmenjavo

14.04.2011 ob 13:39  

YUP -  Youth Understanding Politics je mladinska iniciativa, ki že tretjič organizira poletno izmenjavo, kjer se udeleženci v 10-dnevnem taboru spoznajo z osnovami politike skozi debate, interaktivne delavnice in simulacije zasedanja evropskega parlamenta.

Na izmenjavi sodeluje 36 mladih iz 6 držav: Belgije, Nemčije, Moldavije, Romunije, Slovenije in Ukrajine. Z mentorji iz udeleženih držav, Makedonije in ZDA. Projekt je namenjen mladim med 14 in 18 leti za mlade, ki želijo spoznati sovrstnike iz drugih držav in se naučiti nekaj več o politiki.

V letu 2011 bo mladinska izmenjava YUP potekala v Nemčiji od 26.7.2011 do 4.8.2011. Cena participacije (75 evrov) na mladinski izmenjavi pokrije vse stroške nastanitve in stroške potovanja.

Spremljevalca slovenskih udeležencev sta: Tim Jaušovec in Monika Sobočan.

PARTICIPACIJA:

75 EUR

ROK PRIJAVE:

do 10. MAJA 2011

REZULTATI PRIJAV:

do 20. MAJA 2011

PRIJAVNICO IN VEČ INFORMACIJ O PROJEKTU lahko dobite na spletni strani: 

www.youthunderstandingpolitics.org

Za dodatne informacije lahko kontaktirate tudi mentorje:

monika@youthunderstandingpolitics.org ali tim@youthunderstandingpolitics.org

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.